036 848 11 21

Jan Kooijman boeken

Professioneel danser Jan Kooijman is bij het grote publiek vooral bekend als jurylid van So You Think You Can Dance en zijn rol in Goede tijden, slechte tijden. U kunt Jan Kooijman bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Scapino Ballet
Kooijman volgde na het afronden van de Havo een opleiding aan de Dansacademie. In 2000 maakte hij zijn jongensdroom waar, door geselecteerd te worden als professioneel danser bij het Scapino Ballet.

Omdat hij behoefte had aan ontwikkeling en meer eigen inbreng, deed hij in 2008 auditie voor Goede tijden, slechte tijden. Kooijman kreeg een rol in de populaire soap aangeboden en zodoende kwam er een eind aan zijn carrière bij het Scapino Ballet.

Kooijman speelde drie jaar lang in Goede tijden, slechte tijden en wist daarnaast ook presentator en jurylid van het populaire programma So You Think You Can Dance te worden. Ook was hij presentator van programma’s als Take me out, Ik kom bij je eten en Cheat on me.

Awards
Daarnaast verzorgt hij zo nu en dan interviews voor RTL Boulevard en Life 4 You. Ook verschijnen zijn columns in diverse bladen. In 2010 kreeg Kooijman de Televizier Talent Award en een jaar later ontving hij een Kids Choice Award.

Wilt u Jan Kooijman boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jan Kooijman boeken

Voor prijzen het inhuren van Jan Kooijman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jan Kooijman, sprekersburo Jan Kooijman, boekingen Jan Kooijman, boekingskantoor Jan Kooijman, prijs Jan Kooijman, Jan Kooijman boeken, Jan Kooijman huren, Jan Kooijman inhuren, Jan Kooijman kosten