036 848 11 21

Jan Kees de Jager boeken

Jan Kees de Jager oogstte lof als minister van Financiën tijdens de Eurocrisis. Daarnaast was hij staatssecretaris van Financiën en heeft hij een achtergrond als ondernemer. U kunt Jan Kees de Jager boeken als spreker. In zijn lezingen gaat hij in op de economie, politiek en Europese samenwerking.

De Jager studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode en studeerde vervolgens cum laude af in economie en Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ondernemer
Al tijdens zijn studie zette de latere minister zijn eerste stappen als ondernemer en richtte hij samen met een vriend het innovatieve internetbedrijf ISM eCompany op. Ook was hij betrokken bij het Innovatieplatform.

In 2007 werd de CDA-politicus benoemd tot staatssecretaris van Financiën in het kabinet-Balkenende IV. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het stimuleren van het ondernemerschap en de vereenvoudiging van het belastingstelsel.

Minister
Na de verkiezingen volgde hij Wouter Bos op als minister van Financiën. Tijdens zijn bewindsperiode kreeg hij te maken met de Eurocrisis en economische recessie. Desondanks groeide hij uit tot een van de populairste ministers en wordt hij geroemd om de totstandkoming van het Lenteakkoord in 2013 nadat het kabinet demissionair was geworden.

Na zijn periode als minister werd De Jager weer actief als ondernemer. Daarnaast wordt hij veel gevraagd als spreker. In zijn lezingen onderstreept hij het belang van de Europese samenwerking. Daarnaast heeft hij het over zijn ervaringen als ondernemer en politicus.

De Jager heeft een goed beeld van de demografische veranderingen, de toekomst van schone techniek en groene energie. Daarnaast pleit hij voor het creëren van een stabielere financiële orde.

Wilt u Jan Kees de Jager boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jan Kees de Jager boeken

Voor prijzen het inhuren van Jan Kees de Jager kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jan Kees de Jager, sprekersburo Jan Kees de Jager, boekingen Jan Kees de Jager, boekingskantoor Jan Kees de Jager, prijs Jan Kees de Jager, Jan Kees de Jager boeken, Jan Kees de Jager huren, Jan Kees de Jager inhuren, Jan Kees de Jager kosten