036 848 11 21

Jan Joost van Gangelen boeken

Jan Joost van Gangelen is een sportjournalist en presentator die geregeld verslag doet van belangrijke voetbalwedstrijden. Daarnaast presenteert hij diverse sportprogramma’s. Ook is hij actief op andere terreinen en kunnen bedrijven en organisaties hem inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator.

Sportjournaal
Als zoon van sportjournalist Dick van Gangelen kreeg Jan Joost het vak met de paplepel ingegoten. In 1997 ging hij voor de NOS werken, waar hij in eerste instantie redacteur en later presentator was. Hij verzorgde onder andere de presentatie van het Sportjournaal.

In 2005 stapte Van Gangelen over naar de nieuwe zender Talpa, waar hij een van de presentatoren van het voetbalprogramma De Wedstrijden werd. Vervolgens ging Van Gangelen voor RTL werken. Ook presenteerde hij in 2008 op Nederland 3 de Olympische Sportquiz.

Tegenwoordig werkt Van Gangelen voor Fox Sports Eredivise en is hij bij SBS6 te zien als presentator tijdens wedstrijden van Oranje. Daarnaast geeft Van Gangelen al jarenlang les op scholen in achterstandswijken. Ook presenteerde hij De 80’s en90’s Kwis en was hij te zien in de wedstrijd Just the Two of Us.

Wilt u de veelzijdige Jan Joost van Gangelen boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jan Joost van Gangelen boeken

Voor prijzen het inhuren van Jan Joost van Gangelen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jan Joost van Gangelen, sprekersburo Jan Joost van Gangelen, boekingen Jan Joost van Gangelen, boekingskantoor Jan Joost van Gangelen, prijs Jan Joost van Gangelen, Jan Joost van Gangelen boeken, Jan Joost van Gangelen huren, Jan Joost van Gangelen inhuren, Jan Joost van Gangelen kosten