036 848 11 21

Jan de Hoop boeken

Het vertrouwde stemgeluid van nieuwslezer Jan de Hoop is al jarenlang te horen in het RTL Ontbijtnieuws. Daarnaast verzorgt Jan de Hoop, met dezelfde humor en kijk op de wereld als in het Ontbijtnieuws, ook lezingen, presentaties en seminars. Door zijn kennis van zaken, flexibele houding en gedegen voorbereiding is hij een gewaardeerd spreker en dagvoorzitter.

Veronica
De Hoop begon zijn journalistieke carrière bij radiozender Mi Amigo en verhuisde vervolgens naar de AVRO. Vervolgens ging hij aan de slag bij Veronica Nieuwsradio en presenteerde jarenlang De wereld in een half uur. Ook presenteerde hij het programma De Achtergronduren, waarin hij veel ervaring opdeed in het interviewen van zowel nationale als internationale gasten.

Vervolgens werd De Hoop in 1989 presentator van het Ontbijtnieuws op RTL4.  Ook presenteerde hij tot 2006 regelmatig het programma Editie NL, dat dagelijks ruim een miljoen kijkers trok.

Ontbijtnieuws
Tegenwoordig is De Hoop nog steeds een van de vaste gezichten van het Ontbijtnieuws en daarnaast treedt hij regelmatig op als spreker of dagvoorzitter.  Regelmatig verzorgt hij tijdens de inloop van congressen en seminars een ontbijtshow, waarmee hij de deelnemers op speelse wijze op de hoogte brengt van het programma van die dag.

Wilt u Jan de Hoop boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jan de Hoop boeken

Voor prijzen het inhuren van Jan de Hoop kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jan de Hoop, sprekersburo Jan de Hoop, boekingen Jan de Hoop, boekingskantoor Jan de Hoop, prijs Jan de Hoop, Jan de Hoop boeken, Jan de Hoop huren, Jan de Hoop inhuren, Jan de Hoop kosten