036 848 11 21

Jacques d’Ancona boeken

Jacques d’Ancona werd bekend als voorzitter bij de Soundmixshow van Henny Huisman, waar hij opviel met zijn onderbouwde kritieken en zijn opvallende brillen. U kunt Jacques d’Ancona inhuren als spreker, dagvoorzitter, discussieleider en jurylid. Hij is in het bezit van een brede kennis en weet deze op een heldere en boeiende manier te verwoorden.

Scheidsrechter
D’Ancona was in het verleden voetbalscheidsrechter en raakte op die manier gewend aan tegenstand. Ondanks zijn geringe lengte laat hij zich niet snel uit het veld slaan en hij is niet bang om onomwonden zijn kritische mening te geven. Daardoor was hij jarenlang een geliefd juryvoorzitter in de Soundmixshow en trad hij op in talkshows van Sonja Barend, Ischa Meijer en Rik Felderhof.

Verder reist D’Ancona als theaterrecensent en entertainmentverslaggever van het Dagblad van het Noorden het hele land door. D’Ancona zorgt er altijd voor dat hij de artiesten persoonlijk kan spreken en zo dieper op de materie in kan gaan.

Ervaring
Met zijn jarenlange ervaring is d’Anconca een veelgevraagde gast voor congressen en seminars. Als spreker, dagvoorzitter en jurylid bereidt D’Ancona zich altijd tot in de puntjes voor. Hij is daarnaast is staat om snel contact te leggen met zijn luisteraars en deelnemers en is als debatleider zeer alert.

Wilt u Jacques d’Ancona boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jacques d’Ancona boeken

Voor prijzen het inhuren van Jacques d’Ancona kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jacques d’Ancona, sprekersburo Jacques d’Ancona, boekingen Jacques d’Ancona, boekingskantoor Jacques d’Ancona, prijs Jacques d’Ancona, Jacques d’Ancona boeken, Jacques d’Ancona huren, Jacques d’Ancona inhuren, Jacques d’Ancona kosten