036 848 11 21

Jacobine Geel boeken

Jacobine Geel is een theologe en televisiemaaktster die sinds 2013 fungeert als voorzitter van GGZ Nederland. Geel is nieuwsgierig, eigenwijs en gedreven en mede daardoor uiterst geschikt om te boeken als spreker of dagvoorzitter. Geel houdt ervan zich met verschillende zaken bezig te houden en mensen het vuur aan de schenen te leggen.

Theologie
Geel studeerde na de middelbare school theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast haalde zij haar uitgeversdiploma aan de vakopleiding van de boekenbranche.

Het grote publiek kent Geel vooral als presentator van programma’s voor de NCRV, waar zij ook werkzaam is als redacteur. Voor de NCRV presenteert Geel onder andere het programma Schepper & Co. Daarnaast treedt zij regelmatig op als co-commentator bij de NOS tijdens uitzendingen van kerkdiensten die te maken hebben met gebeurtenissen binnen het Koninklijk Huis.

Naast haar werkzaamheden binnen de mediawereld is Geel ook een ervaren bestuurder. Zo is zij voorzitter van het Burgerforum Kiesstelsel en fungeert zij sinds 2013 als voorzitter van GGZ Nederland, de branchevereniging voor de geestelijke gezondheidszorg.

Auteur
Verder is zij ook actief als auteur. Zo schrijft zij artikelen voor dagbladen en tijdschriften en schrijft zij vrijzinnig religieus getinte werken. Ook heeft zij een aantal vertalingen verzorgd.

Geel leidde tevens de herdenkingsplechtigheid voor de slachtoffers van een vliegtuigramp evenals de plechtigheid voor de slachtoffers van de aanslag op Koninginnedag 2009.

Wilt u Jacobine Geel inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jacobine Geel boeken

Voor prijzen het inhuren van Jacobine Geel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jacobine Geel, sprekersburo Jacobine Geel, boekingen Jacobine Geel, boekingskantoor Jacobine Geel, prijs Jacobine Geel, Jacobine Geel boeken, Jacobine Geel huren, Jacobine Geel inhuren, Jacobine Geel kosten