036 848 11 21

Jacob Schoenmaker boeken

Jacob Schoenmaker is een grote naam in de financiële sector. Hij werkte onder andere als internationaal econoom voor de Rabobank en hij was bij AEGON verantwoordelijk voor het vermogensbeheer van institutionele klanten.

RTL Z
Daarnaast publiceert hij regelmatig artikelen in het Financieel Dagblad en Economiche Statische Berichten (ESB). Daarnaast is hij bekend als redacteur en presentator van het beursnieuws van RTL Z. Bij Sprekersbureau.com kunt u Jacob Schoenmaker inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Schoenmaker heeft veel ervaring in de financiële wereld. Hij werkte, behalve voor de Rabobank en AEGON, aan beleggingsstrategieën voor aandelen, obligaties en grondstoffen. Ook verzorgde hij tekst en uitleg tijdens de invoering van de Euro. Het grote publiek leerde hem vooral kennen als presentator van RTL Z.

Eurocrisis
Met al deze ervaring is hij de juiste man voor lezingen over onderwerpen als beleggen, bonussen en pensioenen. Daarnaast weet hij alles van de eurocrisis. Behalve dat hij deskundig is op het gebied van economische en financiële onderwerpen is hij bovendien een vakkundig interviewer, presentator en discussieleider.

Jacob Schoenmaker is dan ook de ideale man om in te huren voor een lezing over een economische kwestie. Wilt u Jacob Schoenmaker boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jacob Schoenmaker boeken

Voor prijzen het inhuren van Jacob Schoenmaker kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jacob Schoenmaker, sprekersburo Jacob Schoenmaker, boekingen Jacob Schoenmaker, boekingskantoor Jacob Schoenmaker, prijs Jacob Schoenmaker, Jacob Schoenmaker boeken, Jacob Schoenmaker huren, Jacob Schoenmaker inhuren, Jacob Schoenmaker kosten