036 848 11 21

Jack van Gelder boeken

Sportverslaggever en presentator Jack van Gelder is bekend van zijn jarenlange werkzaamheden als enthousiaste presentator van Studio Sport. U kunt Jack van Gelder inhuren als spreker en presentator. Hij is tijdens zijn lezingen net zo bevlogen als hij is als commentator tijdens een voetbalwedstrijd.

Langs de Lijn
Van Gelder begon zijn loopbaan in 1972 bij de TROS en is sinds 1976 te horen bij de NOS, waar hij sindsdien te horen was in het radioprogramma Langs de Lijn. Ook was hij sindsdien verslaggever tijdens Olympische Spelen en bij wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Sinds 1995 is Van Gelder bovendien een van de vaste krachten van Studio Sport. Daarnaast heeft hij voor de TROS tal van amusementsprogramma’s gepresenteerd. Zo was hij te zien in Te land, ter zee en in de lucht, Sweethearts en Dat zeg ik niet.

Studio Voetbal
Daarnaast verzorgt hij al jarenlang elke zondagavond het voetbalprogramma Studio Voetbal. Ook presenteert hij steevast de uitzendingen rond Champions League-wedstrijden. Bovendien is zijn enthousiaste radio-commentaar rond wedstrijden van onder andere Oranje legendarisch geworden.

Naast zijn radio- en televisiewerkzaamheden is Van Gelder mede-eigenaar van het kledingmerk For Fellows en is hij betrokken bij het chocolademerk Chocoloco. Ook treedt hij zo nu en dan op in musicals en is hij beschikbaar als spreker en dagvoorzitter.

Wilt u Jack van Gelder inhuren voor lezingen, presentaties of als dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jack van Gelder boeken

Voor prijzen het inhuren van Jack van Gelder kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jack van Gelder, sprekersburo Jack van Gelder, boekingen Jack van Gelder, boekingskantoor Jack van Gelder, prijs Jack van Gelder, Jack van Gelder boeken, Jack van Gelder huren, Jack van Gelder inhuren, Jack van Gelder kosten