036 848 11 21

Jack Spijkerman boeken

Cabaretier en presentator Jack Spijkerman is voor velen bekend van het succesvolle programma Kopspijkers. Daarnaast is hij beschikbaar als spreker en dagvoorzitter. Als discussieleider, spreker en tijdens lezingen houdt Spijkerman er zijn eigen, prettige manier van werken op na.

Cabaret
De carrière van Spijkerman begon in het onderwijs, maar in 1981 trad hij toe, tot het cabaretgezelschap Dubbel en Dwars dat een jaar later de publieksprijs tijdens het Leids Cabaretfestifal wist te winnen.

In 1985 kreeg Spijkerman met De Steen en Been Show vervolgens zijn eigen programma op de radio. In 1988 begon hij vervolgens met het presenteren van het succesvolle programma Spijkers met Koppen. Hierna verscheen Spijkerman ook steeds vaker op televisie. Zo presenteerde hij de controversiële Nachtshow. Het populaire Kopspijkers betekende echter zijn grote doorbraak. Het programma brak diverse kijkcijferrecords en Spijkerman won diverse prijzen.

Koppensnellers
In 2005 stapte Spijkerman na enkele succesvolle jaren over naar de nieuwe zender Talpa van John de Mol. Hier ging hij programma’s als Koppensnellers presenteren. Vervolgens verdween Spijkerman enkele jaren uit de schijnwerpers, maar in 2009 keerde hij terug met het programma Wat vindt Nederland? op RTL4. Sinds 2010 presenteert hij het hilarische Echt Waar?.

Wilt u Jack Spijkerman boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

Cabaretier en presentator Jack Spijkerman is vooral bekend van zijn

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jack Spijkerman boeken

Voor prijzen het inhuren van Jack Spijkerman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jack Spijkerman, sprekersburo Jack Spijkerman, boekingen Jack Spijkerman, boekingskantoor Jack Spijkerman, prijs Jack Spijkerman, Jack Spijkerman boeken, Jack Spijkerman huren, Jack Spijkerman inhuren, Jack Spijkerman kosten