036 848 11 21

Jack Plooij boeken

Jack Plooij is sportverslaggever, rallyrijder en daarnaast ook nog eens tandarts. U kunt de race-expert inhuren als spreker en dagvoorzitter bij Sprekersbureau.com. Met zijn achtergrond als rallyrijder, verslaggever en tandarts heeft hij meer dan genoeg bagage voor boeiende lezingen.

Tandarts
Plooij studeerde tandheelkunde aan de Vrij Universiteit in Amsterdam en promoveerde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen vervolgens tot doctor in de medische wetenschappen.

Tot op de dag van vandaag is Plooij tandarts, maar daarnaast houdt hij zich ook bezig met heel andere zaken. Zo presenteerde hij voor RTL en SBS tal van programma’s over autosport. Ook was hij te zien in het Nationaal Verkeersexamen en gaf hij commentaar bij Domino Day.

Auteur
Samen met collega Olav Mol heeft Plooij twee keer deelgenomen aan de beruchte Dakar-rally. Daarnaast heeft het tweetal  de boeken Gas op de Plank en Dakar 2007 gepubliceerd.

Daarnaast verzorgt Plooij lezingen en workshops voor het bedrijfsleven. Zijn presentaties worden bovendien ondersteund door spectaculaire foto’s en videomateriaal. Ook kan hij in uitzonderlijke gevallen rijders uitnodigen, simulatoren regelen, circuits afhuren en voor sneeuwscooters zorgen.

Wilt Jack Plooij boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jack Plooij boeken

Voor prijzen het inhuren van Jack Plooij kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jack Plooij, sprekersburo Jack Plooij, boekingen Jack Plooij, boekingskantoor Jack Plooij, prijs Jack Plooij, Jack Plooij boeken, Jack Plooij huren, Jack Plooij inhuren, Jack Plooij kosten