036 848 11 21

Jacco Eltingh boeken

Tennisser Jacco Eltingh won samen met Paul Haarhuis vele prijzen in het dubbelspel. Het duo behoorde jarenlang tot de wereldtop. Na zijn carrière was hij onder andere actief als ondernemer. U kunt Jacco Eltingh boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen heeft hij het over ‘ondernemerschap van het leven’, de juiste balans vinden tussen ouderschap, ondernemen, sporten en leidinggeven.

Tennis
Eltingh kwam in 1991 voor het eerst binnen in de top-100 van de ATP-ranking en haalde met de 19e plaats in 1995 zijn hoogste positie in deze ranglijst. Single won hij vier toernooien op vier verschillende ondergronden.

De grootste successen boekte hij echter in het dubbelspel. Aan de zijde van Paul Haarhuis won hij tal van grote prijzen. Zo won het tweetal alle vier de Grand Slams en werden zij twee keer wereldkampioen.

Onderneming

Nadat Eltingh in 1998 stopte met tennissen zette hij samen met zijn voormalig dubbelpartner Paul Haarhuis het bedrijf Tennis & Events op. Hiermee organiseert hij onder andere het jaarlijkse senior-proftoernooi AFAS Tennis Classics. Ook verzorgt hij tennis-clinics voor bedrijven en verenigingen. Ook is hij commentator en analist tijdens Wimbledon.

Wilt u Jacco Eltingh inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jacco Eltingh boeken

Voor prijzen het inhuren van Jacco Eltingh kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jacco Eltingh, sprekersburo Jacco Eltingh, boekingen Jacco Eltingh, boekingskantoor Jacco Eltingh, prijs Jacco Eltingh, Jacco Eltingh boeken, Jacco Eltingh huren, Jacco Eltingh inhuren, Jacco Eltingh kosten