036 848 11 21

Jaap Jongbloed boeken

Journalist, presentator en jurist Jaap Jongbloed is bekend van langlopende televisieprogramma’s als Vermist en Het mooiste meisje van de klas. Ook is hij in te huren als spreker, dagvoorzitter, interviewer of gespreksleider.

Rechten
Jongbloed studeerde rechten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en ging na zijn studie aan het werk als televisiejournalist. Zo was hij te zien als verslaggever in het programma TROS Aktua. Ook maakte hij voor de TROS diverse documentaires en specials. Zo verzorgde hij een reportage over de ramp met de Herald of Free Enterprise.

Samen met Astrid Joosten was hij tussen 1988 en 1990 te zien in praatprogramma Jongbloed en Joosten. Vervolgens maakte hij diverse misdaadprogramma’s.

Vermist
In 1992 ging Jongbloed werken voor het programma Vrijdag Robinson en het seizoen daarop presenteerde de serie In kort geding. Sinds 1996 is hij sindsdien te zien hij programma Vermist. Ook was hij jarenlang een van de presentatoren van de actualiteitenrubriek EenVandaag.

Jongbloed is een motiverend spreker, een scherpe interviewer en betrokken dagvoorzitter. U kunt hem onder andere boeken voor lezingen over vermissingen. Neem voor meer informatie over Jaap Jongbloed contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Jaap Jongbloed boeken

Voor prijzen het inhuren van Jaap Jongbloed kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Jaap Jongbloed, sprekersburo Jaap Jongbloed, boekingen Jaap Jongbloed, boekingskantoor Jaap Jongbloed, prijs Jaap Jongbloed, Jaap Jongbloed boeken, Jaap Jongbloed huren, Jaap Jongbloed inhuren, Jaap Jongbloed kosten