036 848 11 21

Irene van der Laar boeken

Voormalig topmodel Irene van der Laar schitterde in de jaren negentig tien jaar lang op de belangrijkste catwalks ter wereld. Hierna was zij vooral actief als presentatrice. U kunt Irene van der Laar inhuren als presentator van evenementen. Met haar stijl en klasse kan zij elke bijeenkomst een bijzonder tintje geven.

Model
Van der Laar groeide op in Brabantse Heeswijk-Dinther en deed in 1994, zonder al te hoge verwachtingen, mee aan een modellenwedstrijd die werd georganiseerd door Linda de Mol. Na de deelname aan deze wedstrijd kreeg zij een contract aangeboden bij een modellenbureau in Rotterdam.

Hierna schitterde zij tien jaar lang op de grootste catwalks ter wereld en sierde zij de covers van beroemde bladen. Van der Laar veroverde de titel Miss Nederland en nam vervolgens deel aan de Miss Universe-verkiezing in Manilla op de Filipijnen.

Presentatrice
In 1995 was Van der Laar voor het eerst te bewonderen als presentatrice in het SBS6-programma De Nachtrijder. Later presenteerde zij programma’s als De heetste plekjes, Irene bij…, en het filmprogramma Moviebox. Ook presenteerde zij het lifestyle-programma Trendies.

Verder maakte zij voor Staatsloterij Magazine op RTL4 reisverslagen. In 2003 had zij bovendien een gastrol in de soapserie Onderweg naar Morgen.

Wilt u Irene van der Laar boeken als stijlvolle presentatrice voor uw evenement? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Irene van der Laar boeken

Voor prijzen het inhuren van Irene van der Laar kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Irene van der Laar, sprekersburo Irene van der Laar, boekingen Irene van der Laar, boekingskantoor Irene van der Laar, prijs Irene van der Laar, Irene van der Laar boeken, Irene van der Laar huren, Irene van der Laar inhuren, Irene van der Laar kosten