036 848 11 21

Irene Moors boeken

De populaire televisiepersoonlijkheid Irene Moors brak door met het kinderprogramma Telekids en presenteerde samen met Carlo Boszhard programma’s als Life & Cooking. Irene Moors is beschikbaar als presentatrice voor evenementen en tevens te boeken als spreker en dagvoorzitter.

Telekids
Moors volgde een opleiding tot medisch secretaresse, maar ging aan het werk op de redactie van het weekblad Donald Duck. In 1985 begon een glansrijke televisiecarrière, toen zij het NCRV-programma Dit is Disney ging presenteren. In 1989 stapte zij over naar RTL, waar zij het jeugdprogramma Telekids ging presenteren. Al snel werd Carlo Boszhard aan het programma toegevoegd en de twee presentatoren bleken een gouden combinatie.

Na tien jaar stopten Moors en Boszhard met Telekids en gingen de zondagmiddagshow Life & Cooking presenteren. In 2002 won Moors de Zilveren Televizier-ster als beste televisievrouw van Nederland.

De TV Kantine
In 2005 begon zij haar eigen productiebedrijf House of Television en samen met Boszhard maakt zij sinds 2009 de serie De TV Kantine, waarin het duo met persiflages bekende Nederlanders op de hak neemt. Moors speelt in het programma onder andere Marijke Helwegen, Clairy Polak, Sonja Bakker, Wendy van Dijk, Anky van Grunsven, Patty Brard, Linda de Mol en Kim Holland. In 2010 wonnen Boszhard en Moors de Gouden Televizier-Ring met De TV Kantine. Daarnaast is het tweetal nog steeds te zien met Life4You, de opvolger van Life & Cooking.

Wilt u Irene Moors inhuren als presentatrice voor uw evenement? Neem voor boekingen en aanvullende informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Irene Moors boeken

Voor prijzen het inhuren van Irene Moors kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Irene Moors, sprekersburo Irene Moors, boekingen Irene Moors, boekingskantoor Irene Moors, prijs Irene Moors, Irene Moors boeken, Irene Moors huren, Irene Moors inhuren, Irene Moors kosten