036 848 11 21

Inge Diepman boeken

Presentatrice Inge Diepman maakte indruk haar scherpe interviews in het veelbekeken journalistiek programma Het zwarte schaap. Daarnaast is zij bekend van de quiz Herexamen. Dankzij haar brede interesse en ruime ervaring is zij een uitstekend dagvoorzitter en discussieleider. Ook kunt u Inge Diepman inhuren als boeiend spreker.

Radio
Diepman begon op de radio met achtergrondprogramma’s op Radio 1. Ook presenteerde zij het VARA-programma Vroege Vogels. Daarnaast interviewde zij voor het tijdschrift Margriet bekende personen.

In 1991 stapte zij over naar de televisie waar zij onder andere het interviewprogramma Het zwarte schaap voor haar rekening nam. De uitzending rond politicus Willem Aantjes leverde haar in 2001 een Academy Award op.  Daarnaast presenteerde Diepman ook de quiz Herexamen en ook was zij te zien in het praatprogramma B&W.

Roman
Met haar partner Sylia de Graaf schreef zij in 2007 het boek Diep, over de geboorte van hun zoontje David. Het betekende het debuut voor Diepman als romanschrijfster.

Tegenwoordig heeft Diepman haar eigen bedrijf en treedt zij regelmatig op als spreker en dagvoorzitter. Ook is zij beschikbaar als interviewer, tekstschrijver en communicatieadviseur. Wilt u Inge Diepman boeken voor lezingen, een dagvoorzitterschap of als discussieleider? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Inge Diepman boeken

Voor prijzen het inhuren van Inge Diepman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Inge Diepman, sprekersburo Inge Diepman, boekingen Inge Diepman, boekingskantoor Inge Diepman, prijs Inge Diepman, Inge Diepman boeken, Inge Diepman huren, Inge Diepman inhuren, Inge Diepman kosten