036 848 11 21

Inge de Bruijn boeken

Zwemster Inge de Bruijn won maar liefst vier gouden Olympische medailles. U kunt Inge de Bruijn inhuren als spreker en dagvoorzitter. In haar lezingen vertelt zij graag over haar ervaringen in de sportwereld. Daarnaast is zij een bekwaam gastvrouw.

Goud
Als geen ander wist Inge de Bruijn het beste uit zichzelf naar boven te halen op belangrijke toernooien.  Dat bewees zij tijdens de Olympische Spelen in Sydney, waar zij de ‘Koningin van Spelen’ werd met drie gouden medailles. Bovendien won zij zilver op de 4x100m estafette.

Vier jaar later tijdens de Olympische Spelen in Athene verdedigde De Bruijn vervolgens haar gouden medaille op de 50 meter vrije slag en won zilver op de 100 meter vrij. Bovendien won zij een bronzen medaille op de 100 meter vlinderslag en werd zij met de estafetteploeg derde op de 4×100 meter vrije slag.

Met alle medailles die zij tijdens deze Spelen bij elkaar zwom was zij lange tijd de meeste succesvolle Nederlandse olympiër ooit. Pas in 2014 werd zij door schaatsster Ireen Wüst overtroffen. Behalve haar olympische plakken, won De Bruijn ook nog tal van medailles op EK’s en WK’s. Zo werd zij maar liefst zes keer wereldkampioen.

Televisie
Nadat De Bruijn na de succesvolle Olympische Spelen van Athene was gestopt met wedstrijdzwemmen was zij onder andere te zien als presentatrice van het programma In het spoor van Peking Express. Ook deed zij mee aan het dansprogramma Dancing with the Stars en in 2009 won zij het RTL-programma Let’s Dance.

Daarnaast zet Inge de Bruijn zich in voor het goede doel. Zo is zij sinds 2007 vertegenwoordiger van de Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Bovendien is zij een enthousiast spreker. In haar lezingen blikt zij terug op haar carrière en heeft zij het over motivatie en het bereiken van de top. Wilt u Inge de Bruijn inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Inge de Bruijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Inge de Bruijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Inge de Bruijn, sprekersburo Inge de Bruijn, boekingen Inge de Bruijn, boekingskantoor Inge de Bruijn, prijs Inge de Bruijn, Inge de Bruijn boeken, Inge de Bruijn huren, Inge de Bruijn inhuren, Inge de Bruijn kosten