036 848 11 21

Humberto Tan boeken

Humberto Tan inhuren of boeken

Hij is hét gezicht van RTL Late Night, hij is regelmatig te horen op de radio en hij is uitermate succesvol als ondernemer. Humberto Tan is een van de bekendste persoonlijkheden van Nederland en staat bekend om zijn unieke mix van sympathie en kunde. Het is de reden dat talloze organisaties hem inhuren voor een rol als spreker, dagvoorzitter of presentator.

Humberto Tan boeken als presentator, dagvoorzitter of discussieleider

Van oorsprong Meester in de rechten, ligt het niet direct voor de hand dat Humberto Tan al op jonge leeftijd in de televisiewereld rolt. De lokroep blijkt echter onweerstaanbaar en na een korte journalistieke carrière gaat hij als presentator aan de slag voor het NOS Journaal en Studio Sport. De hoge kijkcijfers van deze programma’s zorgen ervoor dat zijn faam snel stijgt.

Niet alleen als presentator valt hij in positief opzicht op, ook met zijn smaakvolle kledingstijl weet hij zich te onderscheiden. In 1999 wordt hij uitgeroepen tot Best Geklede Nederlander en niet lang daarna lanceert hij zijn eigen kledinglijn. Het groeit uit tot een succes, want ook als ondernemer blijkt hij veel talenten te bezitten. Reden te meer voor veel bedrijven om hem te boeken als spreker.

Spreker Humberto Tan inhuren voor lezing

Naast zijn werkzaamheden als presentator, ondernemer en spreker, vindt hij tijd om ook nog diverse boeken te schrijven. Terugkerend thema is zijn grote liefde sport en over dit onderwerp verschijnen onder meer Het Surinaamse legioen, Surinaamse voetballers in de eredivisie 1954-2000 en Als winnen makkelijk was, zou iedereen het doen van zijn hand.

Naar aanleiding van deze titels willen steeds meer organisaties hem inhuren voor een sportgeoriënteerde lezing. Maar ook op andere gebieden blijkt de presentator uitstekend onderlegd. Zo is hij regelmatig op Radio 538 te huren als vervanger van Edwin Evers en maakt hij tegenwoordig furore als presentator van het zeer succesvolle RTL Late Night.

Als een van de meest vooraanstaande presentatoren van Nederland is Humberto Tan een gewild spreker, dagvoorzitter en presentator. Bedrijven kunnen hem inhuren voor een boeiende lezing, maar ook boeken als dagvoorzitter, gespreksleider of voor een andere rol. Dankzij zijn grote veelzijdigheid is deze persoonlijkheid inzetbaar op uiteenlopende evenementen.

Contact leggen met spreker Humberto Tan

Wilt u een grote naam inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens uw congres, seminar of evenement? Humberto Tan is een geliefde televisiepersoonlijkheid die bij uw publiek gegarandeerd in de smaak valt. Neem voor meer informatie over boeken en voorwaarden contact op met Sprekersbureau.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Humberto Tan boeken

Voor prijzen het inhuren van Humberto Tan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Humberto Tan, sprekersburo Humberto Tan, boekingen Humberto Tan, boekingskantoor Humberto Tan, prijs Humberto Tan, Humberto Tan boeken, Humberto Tan huren, Humberto Tan inhuren, Humberto Tan kosten