036 848 11 21

Horace Cohen boeken

Acteur en komiek Horace Cohen is bekend van zijn rol in de succesvolle film Flodder en tal van komische programma’s op televisie. Daarnaast kunt u Horace Cohen boeken als spreker en dagvoorzitter.

Flodder
De loopbaan van Cohen kende een veelbelovende start met zijn rol als Henkie in de succesfilm Flodder van regisseur Dick Maas uit 1986. Vervolgens speelde hij tal van rollen in diverse films en televisieseries. Ook keerde hij nog enkele keren terug met een gastrol in de televisieserie Flodder.

De laatste jaren stond hij veelvuldig in het theater met Ruben van der Meer. Ook trok hij de jungle in met het programma Bobo’s in the bush en presenteerde hij enkele kinderprogramma’s. Daarnaast was hij te zien als panellid in het programma Te leuk om waar te zijn. Ook was hij te zien in het programma Budget TV.

Gehaktdag
Sinds 2010 presenteert Cohen tevens de serie Witz bij de Joodse Omroep. Ook was hij te zien in het BNN-programma Gehaktdag en verscheen hij in realityshows als de Schat van Oranje en Wie is de Mol?. Verder was hij te zien in Wie is de reisleider?. Sinds maart 2013 is hij tevens te zien in het programma Don’t try this at home van Comedy Central.

Wilt u Horace Cohen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Horace Cohen boeken

Voor prijzen het inhuren van Horace Cohen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Horace Cohen, sprekersburo Horace Cohen, boekingen Horace Cohen, boekingskantoor Horace Cohen, prijs Horace Cohen, Horace Cohen boeken, Horace Cohen huren, Horace Cohen inhuren, Horace Cohen kosten