036 848 11 21

Herman den Blijker boeken

Chef-kok Herman den Blijker is, behalve om zijn formidabele kookkunsten, bekend door zijn optredens in televisieprogramma’s als Herrie in de keuken. Als geen ander weet Den Blijker horecaformules aan te passen en in het slop geraakte etablissementen succesvol te maken. Bij Sprekersbureau.com kunt u Herman den Blijker inhuren als spreker.

Frankrijk
Den Blijker begon al op zijn zestiende met koken en op zijn negentiende vertrok hij naar Frankrijk om daar drie jaar lang diverse cursussen te volgen en in een aantal keukens en restaurants te werken.

Tijdens een wijnproeverij in 1989 leerde Den Blijker vervolgens David Crouwel kennen en zij besloten samen een restaurant op te zetten in Scheveningen. Het project viel tegen, maar desondanks richtte het tweetal in Rotterdam het restaurant Engel op.

Na vele jaren hard werken begonnen alle inspanningen in 1997 hun vruchten af te werpen toen het restaurant een Michelinster kreeg. Behalve Engel is Den Blijker ook nog eigenaar van diverse andere restaurants.

Televisie
Sinds enkele jaren heeft het grote publiek Herman den Blijker leren kennen van populaire programma’s als Herrie in de keuken en Mijn tent is top. De directe, eerlijke en soms harde manier van spreken levert regelmatig spraakmakende televisie op.

In 2006 heeft Den Blijker bovendien zijn eerste kookboek uitgebracht. Dit boek heeft dezelfde naam als een van zijn televisieprogramma’s: Herrie in de keuken.

Wilt u Herman den Blijker inhuren als spreker? In zijn lezingen kan hij alles vertellen over goede en slechte formules en zijn carrière, die met vallen en opstaan tot stand kwam. Neem voor meer informatie over Herman den Blijker contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Herman den Blijker boeken

Voor prijzen het inhuren van Herman den Blijker kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Herman den Blijker, sprekersburo Herman den Blijker, boekingen Herman den Blijker, boekingskantoor Herman den Blijker, prijs Herman den Blijker, Herman den Blijker boeken, Herman den Blijker huren, Herman den Blijker inhuren, Herman den Blijker kosten