036 848 11 21

Hennie van der Most boeken

Ondernemer Hennie van der Most weet als geen ander hoe hij oude bedrijfspanden kan omtoveren tot florerende attracties. Als ondernemer probeert hij de zaken zo eenvoudig mogelijk te houden. U kunt Hennie van der Most boeken als spreker of dagvoorzitter. Tijdens zijn lezingen vertelt hij zijn levensverhaal en legt hij de kracht van korte lijnen met het personeel uit. Daarnaast leert hij zijn luisteraars dat de aanhouder wint.

Oud ijzerhandel
Van der Most begon in 1974, nadat hij drie jaar LTS had gedaan, met een handel in oud ijzer vanuit een schuurtje achter zijn woning. De handel liep zo goed, dat hij  vervolgens een boerderij kon kopen. De schuur achter deze nieuwe woning verbouwde hij tot een privézwembad met sauna en een barretje. Dorpsgenoten mochten hier, na betaling, van gebruikmaken.

Toen de gemeente dit ter oren kwam, besloot zij hier een eind aan te maken, maar inmiddels had Van der Most de smaak te pakken gekregen en bovendien ontdekt dat er een flinke markt was voor dergelijke attracties.

In 1980 kocht hij daarom een leegstaande bontweverij aan, en toverde het complex om tot een zwem- en saunacentrum, met de naam De Bonte Wever. Na dit project volgden er nog vele andere succesvolle ondernemingen waarbij Van der Most oude bedrijfspanden opkocht en deze verbouwde tot horeca- of amusementsgelegenheden.

Ingewikkeld
Door het opkopen van opmerkelijke gebouwen zijn de ondernemingen van Van der Most altijd iets bijzonders. Daarnaast spaart hij op deze manier een hoop geld en tijd uit. Van der Most is er dan ook van overtuigd dat veel ondernemers het zich te ingewikkeld maken.

Door zijn innovatieve manier van denken en werken is Van der Most een inspirerend spreker. Tijdens zijn lezingen vertelt hij over zijn loopbaan en zijn visie op ondernemen.

Wilt u Hennie van der Most boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Hennie van der Most boeken

Voor prijzen het inhuren van Hennie van der Most kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Hennie van der Most, sprekersburo Hennie van der Most, boekingen Hennie van der Most, boekingskantoor Hennie van der Most, prijs Hennie van der Most, Hennie van der Most boeken, Hennie van der Most huren, Hennie van der Most inhuren, Hennie van der Most kosten