036 848 11 21

Henk Spaan boeken

Presentator en voetbalkenner Henk Spaan verwierf roem met programma’s als Pisa en Verona. Daarnaast schitterde hij in tal van serieuze programma’s op het gebied van sportjournalistiek. Henk Spaan is te boeken als spreker en dagvoorzitter. Hij kan in zijn lezingen vertellen over de voetbalwereld en is daarnaast een begenadigd interviewer en debatleider.

Spaan studeerde Nederlands en begon vervolgens een carrière in de journalistiek. Al op jonge leeftijd werd hij columnist bij Het Parool en De Haagse Post. Daarnaast was hij betrokken bij enkele succesvolle radioprogramma’s. Zo presenteerde hij bij de VARA Tussen Start en Finish, waarmee hij de Zilveren Reismicrofoon won. In dit programma werkte Spaan voor het eerst samen met Harry Vermeegen, met wie hij later nog in tal van succesvolle televisieprogramma’s zou verschijnen. Zo presenteerde het duo Popie Jopie, Pisa en Verona.

Vervolgens was Spaan ook nog verantwoordelijk voor het voetbalprogramma Studio Spaan, met daarin de hilarische typetjes van Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten.

Hard Gras
In 1994 was Spaan samen met Matthijs van Nieuwkerk bovendien verantwoordelijk voor de oprichting van het literaire voetbaltijdschrift Hard Gras. Daarnaast heeft hij vier dichtbundels en de boeken Alle dagen voetbal en De rapen gaar, uitgebracht. Verder schrijft hij nog steeds columns voor Het Parool.

Wilt u Henk Spaan boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Henk Spaan boeken

Voor prijzen het inhuren van Henk Spaan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Henk Spaan, sprekersburo Henk Spaan, boekingen Henk Spaan, boekingskantoor Henk Spaan, prijs Henk Spaan, Henk Spaan boeken, Henk Spaan huren, Henk Spaan inhuren, Henk Spaan kosten