036 848 11 21

Hella Hueck boeken

Journaliste Hella Hueck is een afgestudeerd juriste die werkt als verslaggever voor RTL Nieuws en RTLZ. U kunt Hella Hueck boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator. In haar lezingen bundelt zij haar ervaring met sales en marketing en haar journalistieke werkzaamheden.

Marketing
Hueck studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht en aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. Na haar studie werkte zij in diverse commerciële en marketingfuncties bij KPN.

Hierna volgde zij een postdoctorale opleiding radio- en televisiejournalistiek aan de Universiteit van Groningen en liep gedurende deze opleiding stage bij RTL, waar zij de fijne knijpjes van het vak leerde.

Economisch nieuws
Hueck werd na haar studie aangenomen bij RTL Nieuws, waar zij het al snel tot verslaggever schopte. Tevens presenteert zij met enige regelmaat economisch nieuws bij RTLZ. Ook is zij op RTL7 te zien in het Middagnieuws. In 2010 maakte zij tevens het interactieve internetprogramma Op en Top NL.

Hueck deed tijdens haar loopbaan vooral verslag van economisch nieuws en berichtte onder andere over de ondergang van DSB en over de Eurocrisis. Daarnaast interviewde  zij topmanagers van ondernemingen, zoals Jean-Claude Trichet.

Naast haar journalistieke werk is Hueck medeoprichter van de Stichting Dutch Media Professionals. Daarnaast schrijft zij blogs voor Rethinkingmedia.nl.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Hella Hueck boeken

Voor prijzen het inhuren van Hella Hueck kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Hella Hueck, sprekersburo Hella Hueck, boekingen Hella Hueck, boekingskantoor Hella Hueck, prijs Hella Hueck, Hella Hueck boeken, Hella Hueck huren, Hella Hueck inhuren, Hella Hueck kosten