036 848 11 21

Helga van Leur boeken

Meteorologe Helga van Leur is bekend als de ontspannen en spontane weervrouw van het RTL Nieuws. Nog geen jaar na haar debuut op televisie werd zij door haar evenwichtige combinatie van graphics, teksten en presentatie, door collega’s uitgeroepen tot beste weervrouw van de wereld. Bij Sprekersbureau.com kunt u Helga van Leur boeken als spreker of dagvoorzitter. In haar lezingen geeft zij uitleg over het weer, klimaat en duurzaamheid

Meteo Consult
Van Leur studeerde water, bodem en atmosfeer aan de Universiteit van Wageningen en ging via haar stage in 1994 aan de slag bij Meteo Consult. Hier ging zij voor diverse kranten, radio- en televisiezender het weerbericht verzorgen. Vervolgens stortte zij zich op een marketingopleiding en ging als ondernemer aan de slag.

Tevens presenteert zij al sinds 1997 het weer voor RTL Nieuws. Dat zij een zeer geliefde weerpresentatrice is, blijkt onder andere uit haar uitverkiezing tot weervrouw van het jaar 2008.

Op televisie was Van Leur in 2007 tevens te zien in het programma Dancing with the Stars. Door de juryleden werd zij in eerste instantie nog omschreven als ‘een houten plank’, maar met haar discipline wist zij zichzelf keer op keer te verbeteren en werd zij uiteindelijk zelfs de winnaar van het programma.

Verder kwam Van Leur in de publiciteit toen zij uit passie voor het klimaat in 2010 overnachtte op de Groenlandse ijskap. Tevens maakte zij tijdens de World Solar Challenge van 2011 deel uit van het Solar Team Twente.

Klimaat, weer en duurzaamheid
Daarnaast is Van Leur ook actief als coach, spreekt zij filmpjes in en ook heeft zij een klimaatboek vertaald. Ook brengt zij regelmatig haar kennis over als spreker en dagvoorzitter. Op een leuke en leerzame manier vertelt zij hoe het klimaat, het weer en duurzaamheid met elkaar in verband staan.

 

Wilt u Helga van Leur inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor boekingen en meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Helga van Leur boeken

Voor prijzen het inhuren van Helga van Leur kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Helga van Leur, sprekersburo Helga van Leur, boekingen Helga van Leur, boekingskantoor Helga van Leur, prijs Helga van Leur, Helga van Leur boeken, Helga van Leur huren, Helga van Leur inhuren, Helga van Leur kosten