036 848 11 21

Hein Vergeer boeken

Hein Vergeer is een oud-topschaatser die onder ander wereldkampioen allround werd. Na zijn sportloopbaan heeft hij bovendien een succesvolle marketing- en communicatiecarrière opgebouwd. U kun Hein Vergeer inhuren als spreker en dagvoorzitter. Hij vertelt in zijn lezingen onder andere over leiderschap en winnen.

Wereldkampioen
De talentvolle schaatser Vergeer werd in 1985 in het Noorse Hamar voor het eerst wereldkampioen allround. Het jaar daarop wist hij deze prestatie in het Duitse Inzell nog eens te herhalen. Bovendien werd hij tijdens zijn carrière ook nog eens Europees Kampioen.

Een zware blessure gooide vervolgens roet in het eten en mede daardoor zat het behalen van een Olympische medaille er voor de allrounder niet in. Door de lichamelijke kwetsuur moest Vergeer een vroegtijdig einde aan zijn schaatscarrière maken.

Nadat hij gestopt was met schaatsen stortte hij zich op een maatschappelijke loopbaan in de marketing en communicatie. Zo werd hij adviseur van verschillende bedrijven en hield hij zich bezig met het organiseren van evenementen.

Sterren dansen op het ijs
In 2006 verscheen Vergeer weer in de schijnwerpers door zijn deelname aan het populaire SBS6-programma Sterren dansen op het ijs, dat hij zelfs glansrijk wist te winnen. Door zijn overwinning mocht hij optreden in een show van Holiday on ice. In 2008 verscheen bovendien zijn autobiografie De wil om te winnen.

Verder is Hein Vergeer veel actief als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij over zijn schaatsverleden en ervaringen die hij daarna opdeed.

Wilt u Hein Vergeer boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Hein Vergeer boeken

Voor prijzen het inhuren van Hein Vergeer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Hein Vergeer, sprekersburo Hein Vergeer, boekingen Hein Vergeer, boekingskantoor Hein Vergeer, prijs Hein Vergeer, Hein Vergeer boeken, Hein Vergeer huren, Hein Vergeer inhuren, Hein Vergeer kosten