036 848 11 21

Harry Vermeegen boeken

Harry Vermeegen is bekend als presentator van vrolijke, energieke voetbalprogramma’s. Daarnaast werkte hij voor de radio en als journalist voor verschillende bladen. U kunt Harry Vermeegen boeken als spreker of dagvoorzitter? Hij weet alles van voetbal en is als discussieleider of leider van workshops een echte aanjager, die iedereen enthousiast maakt.

Radio
Vermeegen begon in de jaren zeventig als radiomaker. Zo was hij te horen op Radio Noordzee en bij de VARA. Daarnaast werkte hij ook als journalist voor bladen als Panorama, Nieuwe Revu en De Tijd.

In de jaren tachtig maakte samen met Henk Spaan vele populaire programma’s als Pisa en Die Twee. Bovendien stonden zij samen regelmatig in de Top 40 met hits als De Gewone Man, Koud Hè?! en Tiet veur een pafke.

Voetbalkenner
Tevens schreef Vermeegen twee boeken. Ballenjongen gaat over de bijzondere ontmoetingen die hij had met bekende voetballers. Daarnaast schreef hij ook het boek Voetbal & Co. Tegenwoordig is Vermeegen te zien in het RTL 7-programma Mijn leven als een prof. Bovendien is hij naast een voetbalkenner ook nog eens een kenner van de Amerikaanse cultuur.

Ook treedt Vermeegen regelmatig op als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij de ene na de andere hilarische anekdotes over bekende voetballers. Bovendien is hij in staat zijn presentaties in het Engels te doen.

Wilt u Harry Vermeegen boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Harry Vermeegen boeken

Voor prijzen het inhuren van Harry Vermeegen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Harry Vermeegen, sprekersburo Harry Vermeegen, boekingen Harry Vermeegen, boekingskantoor Harry Vermeegen, prijs Harry Vermeegen, Harry Vermeegen boeken, Harry Vermeegen huren, Harry Vermeegen inhuren, Harry Vermeegen kosten