036 848 11 21

Harry Mens boeken

Makelaar en mediapersoonlijkheid Harry Mens is bekend als de man die operazanger Luciano Pavarotti en andere wereldsterren naar Nederland haalde. Daarnaast presenteert hij het programma Businessclass. U kunt Harry Mens inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Makelaar
Mens, die al vroeg zijn vader verloor en zich daardoor gedwongen voelde de rol als gezinshoofd over te nemen, vergaarde zijn kapitaal als handelaar in bloembollen en later als makelaar. Via zijn in Lisse gevestigde kantoor bemiddelde hij vooral in bedrijfsmatig vastgoed en exclusieve woonobjecten.

Sinds 1999 is Mens tevens bekend als presentator van het wekelijks vanuit Noordwijk gepresenteerde programma Businessclass, waarin hij in zijn kenmerkende stijl, financiële en politieke zaken bespreekt. Ook kunnen ondernemingen hun diensten en producten in het programma aanprijzen.

Daarnaast kwam Mens ook met andere activiteiten in de pers. Zo haalde hij de tenor Pavarotti naar Nederland voor een optreden. In 1997 publiceerde hij tevens zijn autobiografie Als Mens iets wil.

Politiek
Mens houdt zich ook al jarenlang bezig met de politiek. Het CDA en de VVD wezen toenaderingspogingen van de vastgoedmagnaat af, maar als persoonlijk vriend van Pim Fortuyn, was hij een belangrijke financier van de LPF. Politiek gezien hield hij zich echter op de achtergrond bij de partij.

Het leven van Mens biedt genoeg stof tot boeiende lezingen. Wilt u Harry Mens boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Harry Mens boeken

Voor prijzen het inhuren van Harry Mens kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Harry Mens, sprekersburo Harry Mens, boekingen Harry Mens, boekingskantoor Harry Mens, prijs Harry Mens, Harry Mens boeken, Harry Mens huren, Harry Mens inhuren, Harry Mens kosten