036 848 11 21

Harmke Pijpers boeken

Met haar herkenbare stem en verzorgde taalgebruik is Harmke Pijpers een geliefde persoonlijkheid op radio en televisie. U kunt Harmke Pijpers inhuren als spreker of dagvoorzitter. Ze is onder andere in te zetten als presentator en interviewer.

Radio
Pijpers begon haar carrière als (mede)samensteller en presentator van VPRO-radioprogramma’s als Villa-VPRO en Het Balcon. Daarnaast werkte zij mee aan het bekende programma Het Gebouw. Ook was zij betrokken bij de productie van diverse hoorspelen en verzorgde zij sketches en imitaties voor diverse programma’s.

Op televisie was Pijpers voor het eerst te zien bij de RVU, waar zij vooraanstaande Arabische vrouwen portretteerde.  Deze serie, met de naam Arabische Verkenningen, verdiende een nominatie op het New York Documentary Festival.

VPRO
Bij de VPRO was zij vervolgens te zien met de series Nederland volgens Pijpers en Pijpers pakt uit. Ook presenteerde zij het AVRO-kunstprogramma Opium en was zij te zien in het interviewprogramma Tien lastige vragen.

Tussen 1995 en 2005 was zij vervolgens een van de presentatoren van het Radio 1 Journaal. Hierna stapte zij over naar de nieuwe omroep Talpa, waar zij afleveringen van het programma NSE ging presenteren.

Harmke Pijpers is een ervaren interviewer en weet als geen ander hoe zij een bijeenkomst in goede banen kan leiden. Wilt u Harmke Pijpers boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Harmke Pijpers boeken

Voor prijzen het inhuren van Harmke Pijpers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Harmke Pijpers, sprekersburo Harmke Pijpers, boekingen Harmke Pijpers, boekingskantoor Harmke Pijpers, prijs Harmke Pijpers, Harmke Pijpers boeken, Harmke Pijpers huren, Harmke Pijpers inhuren, Harmke Pijpers kosten