036 848 11 21

Harm Edens boeken

Harm Edens is bekend als presentator van het populaire programma Dit was het nieuws. Daarnaast heeft hij als schrijver meegewerkt aan programma’s als Het Zonnetje in Huis en Sam Sam. Bij Sprekersbureau.com kunt u Harm Edens boeken als spreker of dagvoorzitter. Hij heeft veel kennis van zaken en daarbij ook nog eens een groot gevoel voor humor.

Scenarioschrijver
Edens begon al tijdens zijn studie Theaterwetenschappen met schrijven. Hij bewerkte stukken voor het universiteitstheater en later in zijn carrière schreef hij succesvolle comedyseries voor de televisie.

In 1996 verscheen Edens voor het eerst zelf op televisie. Het programma Dit was het nieuws, waar Edens tot op heden presentator van is, werd een groot succes en hij werd gevraagd om meerdere programma’s te presenteren. Daarnaast bleef hij actief als scenarioschrijver en ook ging hij aan de slag als columnist.

Natuur
Bovendien is Edens erg begaan met onderwerpen als het milieu en duurzaamheid. Zo interviewde hij in het programma 10xBeter mensen met een inspirerende levenswijze, waarbij de natuur centraal staat.  Ook is hij ambassadeur voor het Wereldnatuurfonds.

Daarnaast is Edens al jaren actief als spreker, gespreksleider, dagvoorzitter en interviewer. Hij wordt vooral geroemd om zijn gave, om direct contact te maken met zijn gasten.

 

Bent u geïnteresseerd in Harm Edens als spreker, dagvoorzitter of interviewer? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Harm Edens boeken

Voor prijzen het inhuren van Harm Edens kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Harm Edens, sprekersburo Harm Edens, boekingen Harm Edens, boekingskantoor Harm Edens, prijs Harm Edens, Harm Edens boeken, Harm Edens huren, Harm Edens inhuren, Harm Edens kosten