036 848 11 21

Hans van Breukelen boeken

Voormalig keeper Hans van Breukelen won in 1988 de Europese titel met het Nederlands elftal. De doelman, die voor FC Utrecht en PSV speelde, stopte in de finale een strafschop en staat mede daardoor bij velen in het geheugen gegrift als een echte penaltykiller. U kunt Hans van Breukelen inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij onder andere over de juiste voorbereiding en winnen.

FC Utrecht
Van Breukelen debuteerde in het seizoen 1976/1977 bij FC Utrecht in het profvoetbal. Uiteindelijk zou hij zeven seizoenen bij de club uit de Domstad onder de lat staan. Vervolgens vertrok hij naar het Engelse Nottingham Forest. Hier speelde hij twee seizoenen, totdat hij aangetrokken werd door PSV.

Met de Eindhovenaren werd Van Breukelen uiteindelijk zes keer landskampioen en hij won driemaal de beker. Het grootste succes met PSV boekte hij in het seizoen 1987/1988 toen de Europacup I werd gewonnen. In de finale rekende PSV in de strafschoppenserie af met het Portugese Benfica en Van Breukelen stopte de beslissende penalty.

Van Breukelen kwam in totaal 73 keer voor het Nederlands elftal uit en de doelman speelde een beslissende rol bij het winnen van de Europese titel in 1988. Zo stopte hij in de finale tegen de Sovjet-Unie een strafschop.

Van Breukelen beëindigde zijn voetballoopbaan in 1994 en ging op verzoek van een vriend werken als adjunct-directeur van een retailbedrijf. Van Breukelen wist van het bedrijf een winnend team te maken. Na drie jaar keerde hij terug bij FC Utrecht, waar hij technisch directeur werd.

Management
Vervolgens richtte de voormalig doelman zijn eigen bedrijf Hans van Breukelen Management BV op. Hiermee geeft hij advies op het gebied van personeel en organisatie. Ook geeft hij managementtrainingen.

Daarnaast is hij veel actief als spreker. In zijn filosofie is elke organisatie vergelijkbaar met een voetbalteam. Net als een voetbalteam heeft een organisatie namelijk te maken met mensen met uiteenlopende kwaliteiten die tot scoren dienen te komen. Door zijn gedrevenheid is hij bovendien een veelgevraagd dagvoorzitter. Wilt u Hans van Breukelen boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Hans van Breukelen boeken

Voor prijzen het inhuren van Hans van Breukelen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Hans van Breukelen, sprekersburo Hans van Breukelen, boekingen Hans van Breukelen, boekingskantoor Hans van Breukelen, prijs Hans van Breukelen, Hans van Breukelen boeken, Hans van Breukelen huren, Hans van Breukelen inhuren, Hans van Breukelen kosten