036 848 11 21

Hans Kraay jr boeken

Voormalige voetballer, trainer en presentator Hans Kraay jr. is onder andere bekend als analist in het voetbalprogramma Voetbal International. Daarnaast kunt u hem inhuren als spreker en dagvoorzitter. Net als op televisie maakt hij tijdens zijn lezingen van zijn hart geen moordkuil.

Voetballer
Kraay jr. speelde, als zoon van trainer en analyticus Hans Kraay sr., tussen 1979 en 1997 betaald voetbal bij verschillende clubs in binnen- en buitenland. Zo voetbalde hij bij Excelcior, NAC, RKC en De Graafschap.

Na zijn voetbalcarrière ging Kraay jr. aan de slag als trainer bij prestigieuze amateurclubs als SV Ophemert, SV Lienden, SVZW Wierden en JVC Cuijk. Daarnaast werkt hij al jarenlang als presentator en sportverslaggever. In 1992 debuteerde Kraay jr. op de televisie met het programma It’s my life en vervolgens presenteerde hij samen met Elsemieke Havenga een sportprogramma.

Voetbal International
Vanaf 1997 is Kraay tevens te zien als presentator van Lachen om Home Video’s en Domino Day. Ook verzorgt hij sportuitzendingen op SBS6. Zo is hij de vaste verslaggever tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal. Ook schuift hij sinds 2008 regelmatig aan bij Voetbal International.

Wilt u Hans Kraay jr. boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Hans Kraay jr boeken

Voor prijzen het inhuren van Hans Kraay jr kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Hans Kraay jr, sprekersburo Hans Kraay jr, boekingen Hans Kraay jr, boekingskantoor Hans Kraay jr, prijs Hans Kraay jr, Hans Kraay jr boeken, Hans Kraay jr huren, Hans Kraay jr inhuren, Hans Kraay jr kosten