036 848 11 21

Hans Kesting boeken

Acteur Hans Kesting speelt net zo gemakkelijk Sinterklaas als een zware klassieke rol. Ook heeft hij veel plezier in het presenteren van bijeenkomsten in het hele land. Bij Sprekersbureau.com kunt u Hans Kesting inhuren.

Toneel
Kesting studeerde na het atheneum aan de Toneelacademie in Maastricht. Hier studeerde hij in 1986 af. Al gedurende zijn studie speelde hij bij het Publiekstheater. Na zijn diploma behaald te hebben stond hij ook op de planken met het Zuidelijk Toneel, Toneelgroep Amsterdam en Carrousel.

In 1992 kreeg Kesting een vaste aanstelling bij Toneelgroep Amsterdam en met dit gezelschap was hij onder andere te zien in Romeinse tragedies. Voor zijn rol in het toneelstuk Angels in America won Kesing een prestigieuze Louis d’Or Award.

Op televisie was Kesting te zien in het programma Ouwe Jongens, dat hij samen met Paul de Leeuw presenteerde. Ook had hij met Circus Pavlov en de Hans Kesting Show zijn eigen programma’s.

Daarnaast was hij te zien in jeugdprogramma het Klokhuis en in het NCRV-programma Taxi. Verder was hij te zien in de dramaserie Keyzer en De Boer Advocaten en ook speelde hij in ’t Schaep met de 5 Pooten. In 2012 en 2013 was hij te zien als Sinterklaas in de shows van Paul de Leeuw.

Films
Kesting was tevens te bewonderen in diverse films. Zo speelde hij in Blonde Dolly, De Kassière en Karakter. Ook had hij rollen in Kees de Jongen en Alles is Liefde. Verder speelde hij in de jeugdfilm Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi. Ook was hij te bewonderen in Moordwijven van regisseur Dick Maas en de komische actiefilm Spion van Oranje. Ook speelde hij in de film Amsterdam.

Wilt u Hans Kesting boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Hans Kesting boeken

Voor prijzen het inhuren van Hans Kesting kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Hans Kesting, sprekersburo Hans Kesting, boekingen Hans Kesting, boekingskantoor Hans Kesting, prijs Hans Kesting, Hans Kesting boeken, Hans Kesting huren, Hans Kesting inhuren, Hans Kesting kosten