036 848 11 21

Hans Kazàn boeken

Hans Kazàn is Nederlands meest beroemde goochelaar en een rasentertainer. U kunt Hans Kazàn boeken als spreker of dagvoorzitter. Hij kan vertellen over zijn weg naar de top, omgaan met succes en doorgaan na tegenslagen. Daarnaast kan hij zijn lezingen desgewenst aankleden met verrassende acts.

Goochelaar
Kazàn wist al op jonge leeftijd wat hij wilde worden: Nederlands beste goochelaar. Op negentienjarige leeftijd won hij in Parijs vervolgens het wereldkampioenschap voor illusionisten. Het was de eerste stap naar een glansrijke carrière als entertainer, waarmee hij daadwerkelijk uitgroeide tot Nederlandse bekendste goochelaar.

In 1976 leerde het grote publiek Kazàn kennen toen hij voor de TROS te gast was in het programma Ren Je Rot. In eerste instantie zou Kazàn slechts een seizoen te zien zijn in het programma, maar zijn aanwezigheid werd zo een succes dat hij uiteindelijk zeven seizoenen lang zou blijven verschijnen in de show. Vervolgens presenteerde hij ook nog de Blufshow.

Hierna besloot de goochelaar over te stappen naar de commerciële omroepen, waar hij dagelijks te bewonderen was in het programma Prijzenslag, waar uiteindelijk 850 afleveringen van werden uitgezonden.

Magic shows
Daarnaast heeft Kazàn in de loop der jaren tal van magic shows gepresenteerd en honderden illusies en trucs verzonnen en uitgevoerd. Met zijn twee zoons en zijn assistente reisde hij met Magic Unlimited de hele wereld over en wist hij mensen versteld te laten staan.

Ook op congressen, seminars en andere bijeenkomsten is Kazàn een graag geziene gast. Hij kan vertellen over zijn loopbaan, de tegenslagen en de hoogtepunten en zijn lezing afwisselen met spannende acts.

 

Wilt u Hans Kazàn inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Hans Kazàn boeken

Voor prijzen het inhuren van Hans Kazàn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Hans Kazàn, sprekersburo Hans Kazàn, boekingen Hans Kazàn, boekingskantoor Hans Kazàn, prijs Hans Kazàn, Hans Kazàn boeken, Hans Kazàn huren, Hans Kazàn inhuren, Hans Kazàn kosten