036 848 11 21

Hanneke Groenteman boeken

Journaliste en presentatrice Hanneke Groenteman heeft voor én achter de schermen een schat aan ervaring met het maken van televisie. Daarnaast werkte zij als schrijvend journalist. Groepen en bedrijven kunnen profiteren van de kennis en kunde van Groenteman door haar in te huren als spreker of dagvoorzitter.

Radio
Groenteman begon als journalist bij dagblad Het Parool. Vervolgens was zij betrokken bij een onderwijsvernieuwingsproject. In 1975 was zij voor het eerst op de radio te horen bij de VARA.

Vervolgens verscheen zij op televisie. Zo was zij jarenlang te zien in De Plantage, het kunst- en cultuurprogramma van de VPRO. In 1998 had zij bovendien de eer om het prestigieuze interviewprogramma Zomergasten te mogen presenteren. Sinds 2007 werkt zij voor Omroep MAX, waar zij Sterren op het Doek presenteert.

Daarnaast is Groenteman ook veel achter de schermen actief. Zo was zij redacteur bij De Schreeuw van De Leeuw van Paul de Leeuw. Daarnaast heeft zij diverse boeken geschreven. Veel van deze werken hebben een sterk autobiografische inslag. Zo schreef Groenteman Doorzakken bij Jamin, Dikke dame en Bestemming bereikt.

Auteur
De veelzijdige Groenteman is daarnaast beschikbaar als spreker en dagvoorzitter. Ze beschikt over de ervaring en kennis om informatieve bijeenkomsten op deskundige wijze te leiden.

Wilt u Hanneke Groenteman boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Hanneke Groenteman boeken

Voor prijzen het inhuren van Hanneke Groenteman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Hanneke Groenteman, sprekersburo Hanneke Groenteman, boekingen Hanneke Groenteman, boekingskantoor Hanneke Groenteman, prijs Hanneke Groenteman, Hanneke Groenteman boeken, Hanneke Groenteman huren, Hanneke Groenteman inhuren, Hanneke Groenteman kosten