036 848 11 21

Hanna Verboom boeken

De veelbelovende actrice Hanna Verboom timmert in binnen- en buitenland flink aan de weg. Ze heeft diverse grote rollen in films en televisieseries vertolkt. Ook is zij beschikbaar als spreker en dagvoorzitter en kunt u haar inhuren als presentatrice voor een evenement.

Verboom werd geboren in België en bracht een groot deel van haar jeugd door in Afrika. Vanaf haar twaalfde woont zij in Nederland. Hier studeerde zij onder andere filosofie aan de Universiteit van Amsterdam.

Model
Al tijdens haar studie begon zij een modellencarrière. Verboom won de Elite Model Look-wedstrijd en was vervolgens te zien in diverse reclames. Daarnaast ging zij zich steeds meer toeleggen op het acteren.

Het grote publiek leerde haar kennen als presentatrice van het muziekprogramma Top of the Pops. Ook schitterde zij met een hoofdrol in de film Snowfever. Met een rol in de Amerikaanse bioscoopfilm Deuce Bigalow: European Gigolo klopte zij voor het eerst in het buitenland aan de deur.

Vanaf 2007 had Verboom een hoofdrol in de televisieserie de Co-assistent. Daarnaast speelde zij in de thriller Drifter en was zij te bewonderen in de serie The Interior. Ook speelde zij in de avonturenfilm The Seven of Daran en het docudrama Me & Mr. Jones.

Feuten
Sinds 2010 heeft Verboom een belangrijke rol in de BNN-televisieserie Feuten. Ook speelde zij in de bioscoopfilm Feuten: Het Feestje. Daarnaast zet zij zich in voor goede doelen en heeft zij met Get it Done haar eigen stichting opgericht, waarmee zij geld inzamelt voor kleinschalige hulpprojecten.

Wilt u Hanna Verboom inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Hanna Verboom boeken

Voor prijzen het inhuren van Hanna Verboom kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Hanna Verboom, sprekersburo Hanna Verboom, boekingen Hanna Verboom, boekingskantoor Hanna Verboom, prijs Hanna Verboom, Hanna Verboom boeken, Hanna Verboom huren, Hanna Verboom inhuren, Hanna Verboom kosten