036 848 11 21

Hadassah de Boer boeken

Presentatrice, verslaggever en eindredacteur Hadassah de Boer is bekend van programma’s bij AT5, de NPS, RTL 4 en National Geographic. Bij Sprekersbureau.com kunt u Hadassah de Boer boeken als spreker en dagvoorzitter.

AT5
De loopbaan van De Boer begon in 1995 als stagiaire bij AT5. Voor de Amsterdamse stadszender werkte zij als verslaggever, presentatrice en eindredacteur. Zij was als bedenker verantwoordelijk voor populaire programma’s als De Zwoele Stad en Kort Amsterdams.

Vervolgens vertrok De Boer in 2001 naar RTL4. Hier ging zij onder andere, samen met Sylvana Simons, de talkshow Met Man en Macht presenteren. Ook was zij eindredactrice van dit programma. Verder was zij te horen als presentatrice van het TROS-radioprogramma Muziekcafé.

Cultuur
Vervolgens ging zij op Nederland 3 het NPS-programma Arena presenteren en daarnaast was zij te zien in programma’s van National Geographic. Bij de NPS presenteerde zij tevens, samen met Matthijs van Nieuwkerk, het programma TV3. Daarnaast was zij te zien in De Avonden van de Jonge Danser/Jonge Musicus/Korte Film. Ook presenteerde zij de uitreiking van de Edisons Klassiek en het North Sea Jazz Festival.

In 2008 was De Boer te zien in het programma Van hier tot Tokio, waarin zij Nederlandse kunstenaars, fotografen en modeontwerpers in het buitenland opzocht.

Verder is De Boer verbonden aan het themakanaal Cultura van de NPS. Hiervoor presenteert zij Cultura Film en het Cultura Journaal.

Met haar jarenlange ervaring als presentatrice weet Hadassah de Boerr exact welke aanpak voor welke groep het meest geschikt is. Mede daardoor wordt zij veel gevraagd als spreker of dagvoorzitter. Wilt u Hadassah de Boer inhuren? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Hadassah de Boer boeken

Voor prijzen het inhuren van Hadassah de Boer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Hadassah de Boer, sprekersburo Hadassah de Boer, boekingen Hadassah de Boer, boekingskantoor Hadassah de Boer, prijs Hadassah de Boer, Hadassah de Boer boeken, Hadassah de Boer huren, Hadassah de Boer inhuren, Hadassah de Boer kosten