036 848 11 21

Guy van der Reijden boeken

Guy van der Reijden inhuren of boeken

Modellen, topsporters en celebrities zweren bij zijn persoonlijke begeleiding. Guy van der Reijden is een van de meest vooraanstaande personal trainers in het land en bezit meerdere sportscholen in het door hemzelf ontwikkelde concept 3SIXTY5. Steeds meer organisaties willen hem dan ook inhuren als consultant of spreker voor een lezing over levensstijl en ondernemerschap.

Guy van der Reijden inhuren als spreker

Guy van der Reijden heeft zijn hele leven al affiniteit met sport, fitness en gezondheid. Al op jonge leeftijd weet hij dat hij zich binnen dit vakgebied verder wil ontwikkelen en behaalt hij uiteenlopende certificaten bij diverse hoog aangeschreven instituten. Hier doet hij de basiskennis op die nog altijd het fundament vormt onder zijn filosofie.

Die filosofie kenmerkt zich door een integrale aanpak van voeding, training en psyche. Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en spelen in de aanpak van de personal trainer dan ook een belangrijke rol om sport- of gezondheidsdoelen te verwezenlijken. Het is een van de redenen dat steeds meer bedrijven hem boeken als spreker voor een sportgerelateerde lezing.

Guy van der Reijden boeken als consultant

In de loop der jaren stijgt de faam van Guy van der Reijden en krijgt hij steeds bekendere klanten. Zijn aanpak blijkt te werken en modellen, celebs en topsporters vertrouwen op zijn deskundige begeleiding. Ook maakt hij zijn debuut als personal trainer op televisie, als hij in 2015 mannen in Real Men op RTL 4 voorbereidt op een triatlon.

Ook als ondernemer en schrijver timmert hij in de tussentijd aan de weg. Hij richt de fitnessformule 3SIXTY5 op en bezit inmiddels drie verschillende gyms. Ook schrijft hij diverse boeken, waaronder Vet man, zo’n baby! en Op de cover van Men’s Health in 100 dagen. Naar aanleiding hiervan willen steeds meer organisaties hem inhuren als spreker of consultant.

Het inhuren van Guy van der Reijden als spreker is een garantie voor een inspirerende lezing boordevol boeiende weetjes en de laatste inzichten op het gebied van voeding en gezondheid. Dankzij zijn vlotte presentatiestijl en grote inhoudelijke kennis is hij daarnaast bij uitstek geschikt als consultant voor een workshop met gevarieerde doelgroepen.

Contact leggen met Guy van der Reijden

Wilt u ook een lezing van gezondheid- en fitnessexpert Guy van der Reijden boeken? Via Sprekersbureau kunt u deze spreker inhuren voor een diversiteit van evenementen. Neem voor aanvullende informatie contact op met onze behulpzame medewerkers.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Guy van der Reijden boeken

Voor prijzen het inhuren van Guy van der Reijden kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Guy van der Reijden, sprekersburo Guy van der Reijden, boekingen Guy van der Reijden, boekingskantoor Guy van der Reijden, prijs Guy van der Reijden, Guy van der Reijden boeken, Guy van der Reijden huren, Guy van der Reijden inhuren, Guy van der Reijden kosten