036 848 11 21

Gürkan Küçüksentürk boeken

De Nederlands-Turkse acteur Gürkan Küçüksentürk is bekend van rollen in tal van televisieseries en films. Hij is daarnaast te boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Voetballer
Als kind droomde Küçüksentürk ervan om profvoetballer te worden. Door een rugblessure kwam er echter een vroegtijdig einde aan een professionele sportloopbaan in Turkije.

Daarom besloot hij zich toe te leggen op een studie sociaal-cultureel werk in Hoorn. Tijdens deze opleiding ontdekte hij zijn passie voor dansen en acteren en ging vervolgens acteren in het theater en was te zien in diverse Teleac-programma’s.

In 2004 beleefde hij zijn grote doorbraak toen hij een vaste rol in de soapserie Onderweg naar Morgen bemachtigde. Ook speelde hij in 2005 in de succesfilm Het Schnitzelparadijs.

Kinderen geen bezwaar
Van 2010 tot 2013 was hij te bewonderen in de comedyserie Kinderen geen bezwaar. Ook speelde hij in 2011 in de bioscooprol De President. In 2012 vervulde hij een gastrol in de politieserie Flikken Maastricht.

 

Wilt u Gürkan Küçüksentürk boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gürkan Küçüksentürk boeken

Voor prijzen het inhuren van Gürkan Küçüksentürk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gürkan Küçüksentürk, sprekersburo Gürkan Küçüksentürk, boekingen Gürkan Küçüksentürk, boekingskantoor Gürkan Küçüksentürk, prijs Gürkan Küçüksentürk, Gürkan Küçüksentürk boeken, Gürkan Küçüksentürk huren, Gürkan Küçüksentürk inhuren, Gürkan Küçüksentürk kosten