036 848 11 21

Guido Weijers boeken

Cabaretier Guido Weijers is onder andere bekend van zijn spetterende oudejaarsconferences. Daarnaast heeft hij meerdere succesvolle soloprogramma’s op zijn naam staan. U kunt Guido Wijers inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Cameretten
Weijers studeerde vrijetijdsmanagement en toerisme in Breda, maar was al tijdens zijn studie actief als cabaretier. Kort voordat hij op het punt stond om af te studeren deed hij mee aan cabaretfestival Cameretten en wist hier de publieksprijs te winnen.

Met zijn eerste show, Okymoren, ging hij vervolgens het hele land door en stond onder andere in 350 verschillende theaters en daarnaast ook op festivals als Lowlands. Ook zijn tweede show Myosotis werd een succes en Weijers tekende een contract bij SBS6.  Met zijn derde show XIPNAO! vestigde de Brabantse cabaretier vervolgens definitief zijn naam.

Sinds 2006 is Weijers regelmatig op televisie te bewonderen. Zo produceert hij jaarlijks een oudejaarsconference op televisie die een grote schare kijkers trekt.

In 2009 verbleef Wijers enige tijd in Uruzgan in Afghanistan, waar hij optrad in voor de aanwezige Nederlandse militairen. Datzelfde jaar was hij bovendien te bewonderen in de Brabantse dramaserie Wolfseinde.

Televisie
In 2011 volgde met Weijers Ontweekt! vervolgens een eigen programma op Nederland 3. Ook schoof hij aan als jurylid in het Jongerlagerhuis en was hij te zien in het programma Cabaretiers on tour.

Wilt u Guido Weijers inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Guido Weijers boeken

Voor prijzen het inhuren van Guido Weijers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Guido Weijers, sprekersburo Guido Weijers, boekingen Guido Weijers, boekingskantoor Guido Weijers, prijs Guido Weijers, Guido Weijers boeken, Guido Weijers huren, Guido Weijers inhuren, Guido Weijers kosten