036 848 11 21

Guido Thys boeken

‘Bedrijfsverloskundige’ Guido Thys is gespecialiseerd in het helpen van ondernemingen bij het creëren van waarde voor hun klanten. Hij heeft diverse boeken op zijn naam staan en is bovendien in te huren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij onomwonden hoe bedrijven beter met klanten om kunnen gaan en hoe wij kunnen leren van de crisis.

Theoretisch taalkundige
Thys had een wetenschappelijke carrière als theoretisch taalkundige voordat hij ondernemer werd. Sinds 1990 woont de in België geboren Thys in Nederland, maar als spreker gaat hij veelvuldig de grenzen over.

Als ondernemer ontwikkelde Thys zijn eigen filosofie over ondernemerschap. Volgens hem is het als bedrijf vooral van belang om van meerwaarde te zijn voor klanten. Als ‘bedrijfsverloskundige’ helpt hij bij het ter wereld brengen van deze meerwaarde voor de klant.

Dwarsdenker
Dat hij een populair spreker is, blijkt wel uit het feit dat hij een van de meest gevraagde zakelijke sprekers van het land is. Zijn lezingen worden gekenmerkt door klare taal, humoristische invallen en toepasbare suggesties. Thys staat bekend als een dwarsdenker die duidelijke boodschappen verkondigt.

Behalve in zijn lezingen, deelt Thys zijn kennis is een groot aantal boeken. Zo schreef hij het Handboek Klanten wegjagen en Hoera, een recessie!. Ook het boek Zombiebusiness is van zijn hand.

Wilt u Guido Thys boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Guido Thys boeken

Voor prijzen het inhuren van Guido Thys kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Guido Thys, sprekersburo Guido Thys, boekingen Guido Thys, boekingskantoor Guido Thys, prijs Guido Thys, Guido Thys boeken, Guido Thys huren, Guido Thys inhuren, Guido Thys kosten