036 848 11 21

Greg Shapiro boeken

Greg Shapiro is een Amerikaanse komiek, journalist, acteur, schrijver en coach. U kunt Greg Shapiro inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Boom Chicago
De in Chicago geboren Shapiro kwam in 1994 in Amsterdam wonen. Hier ging hij helpen met het opzetten van de theatergroep Boom Chicago. Vervolgens bleef hij in Nederland wonen.

Hij verzorgde diverse soloprogramma’s en stond daarnaast op de planken met Pep Rosenfeld. In zijn shows behandelde hij op geestige wijze de actuele situatie in zijn vaderland en in zijn nieuwe thuisland.

Aankondigingen
Shapiro is verder actief als columnist en heeft aankondigingen verzorgd voor onder andere Eberhard van der Laan, Alexander Pechtold en Caro Emerald in de Heineken Music Hall.

Daarnaast was hij trainer voor sprekers bij TEDx Amsterdam. Ook is hij regelmatig te bewonderen in televisieseries, reclames en films.

 

Wilt u Greg Shapiro inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Greg Shapiro boeken

Voor prijzen het inhuren van Greg Shapiro kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Greg Shapiro, sprekersburo Greg Shapiro, boekingen Greg Shapiro, boekingskantoor Greg Shapiro, prijs Greg Shapiro, Greg Shapiro boeken, Greg Shapiro huren, Greg Shapiro inhuren, Greg Shapiro kosten