036 848 11 21

Gijs Wanders boeken

Gijs Wanders is een journalist en kinderboekenschrijver die onder andere jarenlang werkzaam was voor het NOS Journaal. U kunt Gijs Wanders inhuren als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Journalistiek
Wanders begon zijn journalistieke carrière bij de Winschoter Courant in zijn geboorteplaats. Vervolgens werkte hij korte tijd voor het Nieuwsblad van het Noorden.

Hierna ging hij aan de slag als freelancer, waarbij hij vooral reportages maakte over probleemgebieden over de wereld. Dit deed hij voor verschillende omroepen en tijdschriften.

Hierna trad hij in dienst bij de NOS, waar hij eindredacteur werd van het radioprogramma Met het oog op morgen. Ook maakte hij buitenlandreportages voor het televisieprogramma Panoramiek. Vervolgens werd hij verslaggever en presentator van het NOS Journaal.

Jeugdromans
In 2005 nam hij afscheid van het Journaal en ging zich richten op het schrijven van jeugdromans en het maken van reportages, voor onder andere EenVandaag. Ook maakt hij films voor bedrijven en is hij inzetbaar voor diverse multimediaprojecten. Tevens is hij nauw betrokken bij de Nationale Veteranendag en bovendien een fervent marathonloper.

Daarnaast is hij veel actief als adviseur, spreker en dagvoorzitter. Met zijn ruime journalistieke ervaring is hij met name geschikt voor informatieve, interactieve en onderhoudende bijeenkomsten. Voor meer informatie over Gijs Wanders kunt u contact opnemen met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gijs Wanders boeken

Voor prijzen het inhuren van Gijs Wanders kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gijs Wanders, sprekersburo Gijs Wanders, boekingen Gijs Wanders, boekingskantoor Gijs Wanders, prijs Gijs Wanders, Gijs Wanders boeken, Gijs Wanders huren, Gijs Wanders inhuren, Gijs Wanders kosten