036 848 11 21

Gijs Staverman boeken

Gijs Staverman inhuren of boeken

Een goede radiostem is niet altijd een garantie voor talenten als spreker. Bij Gijs Staverman is die combinatie wél een vanzelfsprekendheid. De bekende radio-DJ is een van de bekendste presentatoren op de Nederlandse radio, maar is daarnaast ook te boeken als spreker of presentator voor verschillende evenementen.

Presentator op zowel radio als televisie

De liefde voor muziek en radio zit er bij Gijs Staverman al vroeg in. Hij werkt voor enkele lokale zenders en piratenstations, maar maakt pas echt naam als hij in 1991 overstapt naar het landelijke Veronica. Het blijkt een gedroomde match, want de presentator valt op bij het grote publiek door zijn enthousiasme en vakmanschap en mag steeds grotere radioprogramma’s presenteren.

Enkele voorbeelden hiervan zijn alleen al Oh Wat een Nacht, Ook Goedemorgen en niet te vergeten De Nederlandse Top-40. Al snel wordt de populaire DJ gevraagd om zijn kunsten als spreker ook op televisie te vertonen. Voor dezelfde zender presenteert hij programma’s als Streetlive, Veronica goes down under en Boobytrap.

Gijs Staverman inhuren als presentator

In de jaren erna besluit de dan al Bekende Nederlander zijn horizon te verbreden en gaat hij aan de slag voor zenders als Yorin en RTL 4. Na de millenniumwisseling presenteert hij programma’s als Starmaker, Staverman Ziet Alles, Typisch ’90 en HotShots op Yorin. En op RTL 4 maakt hij als presentator furore met shows als RTL Boulevard, Ik Kom Bij Je Eten en Nederland vs de Wereld.

In 2014 verzorgt Gijs Staverman op oudjaarsavond de presentatie van de TOP 2000 in Concert op NPO3. Maar ook de radio blijft trekken en met Gijs 2.0 heeft hij nog altijd zijn eigen populaire lunchprogramma waarin hij elke dag weer prominente persoonlijkheden ontvangt. Hier illustreert hij de vaardigheden die hij ook inzet tijdens optredens als dagvoorzitter op evenementen.

Gijs Staverman boeken als dagvoorzitter of spreker

Gedurende de lange radio- en televisiecarrière van Gijs Staverman willen steeds meer organisaties hem inhuren als spreker. Bedrijven boeken hem bijvoorbeeld als dagvoorzitter tijdens seminars en congressen, terwijl andere partijen hem inhuren als presentator of als spreker voor een lezing.

Hij spreekt onder meer voor grote partijen als Sony, Samsung, ING en Ahold en groeit uit tot een van de populairste sprekers van het land. Dankzij zijn langjarige ervaring is hij moeiteloos in staat vrijwel elk denkbaar evenement te presenteren.

Contact leggen met spreker Gijs Staverman

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om Gijs Staverman te boeken voor uw eigen evenement, congres of bijeenkomst? Inhuren van deze populaire radio- en televisiepersoonlijkheid is mogelijk via Sprekersbureau. Neem direct contact met ons op en informeer naar de uitgebreide opties.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Gijs Staverman boeken

Voor prijzen het inhuren van Gijs Staverman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gijs Staverman, sprekersburo Gijs Staverman, boekingen Gijs Staverman, boekingskantoor Gijs Staverman, prijs Gijs Staverman, Gijs Staverman boeken, Gijs Staverman huren, Gijs Staverman inhuren, Gijs Staverman kosten