036 848 11 21

Gijs Groeneveld boeken

Gijs Groeneveld is een performance coach die zelf enkele uitzonderlijke sportieve presentaties heeft neergezet. U kunt Gijs Groeneveld inhuren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen leert hij zijn publiek hoe zij hun energie kunnen besteden en zet hen in beweging.

Roeien
Groeneveld studeerde bedrijfskunde, maar voelde zich niet uitgedaagd in het leven. Hij pakte samen met twee vrienden het oceaanroeien op, wat in 2005 leidde tot een extreme roeitocht van New York naar de haven van Rotterdam.

Twee jaar later haalde Groeneveld opnieuw het uiterste uit zichzelf door mee te doen aan de zwaarste marathon ter wereld, de Marathon des Sables, waarbij in zes dagen in de verzengende hitte van de woestijn  tweehonderddertig kilometer wordt afgelegd.

Energiemanagement
Tegenwoordig is Groeneveld docent aan het Johan Cruyff Institute. Daarnaast is Groeneveld actief als performance coach voor Peak4. Hij houdt zich onder andere bezig met energiemanagement en wat er in onze jachtige tijd nodig is om duurzame prestaties te leveren. Daarbij kijkt hij naar de individu, maar ook naar het teamverband en de organisatie.

In zijn lezingen weet Groeneveld op interactieve wijze mensen in beweging te brengen, zodat zij gemotiveerd zijn zichzelf verder te ontwikkelen.

Wilt u Gijs Groeneveld inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gijs Groeneveld boeken

Voor prijzen het inhuren van Gijs Groeneveld kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gijs Groeneveld, sprekersburo Gijs Groeneveld, boekingen Gijs Groeneveld, boekingskantoor Gijs Groeneveld, prijs Gijs Groeneveld, Gijs Groeneveld boeken, Gijs Groeneveld huren, Gijs Groeneveld inhuren, Gijs Groeneveld kosten