036 848 11 21

Gigi Ravelli boeken

De jonge actrice Gigi Ravelli begon met het presenteren van belspelletjes en schittert nu al enige jaren als Lorena in Goede tijden, slechte tijden. Daarnaast is zij als ondernemer actief met haar eigen kleding- en sieradenlijn. Bovendien kunt u Gigi Ravelli boeken als spreker en dagvoorzitter. Zij is in staat om van ieder gezelschap de aandacht te vangen.

Opleiding
Ravelli volgde een balletopleiding en een studie economie aan het Dudok College en ging in 2003 communicatie studeren in Amsterdam. Vervolgens vertrok zij naar Kaapstad in Zuid-Afrika voor een cursus Acting for students. In Amsterdam volgde zij hierna een theateropleiding voor gevorderden bij het Crea Theater.

In 2005 was Ravelli voor het eerst op de televisie te bewonderen. Op Net5 en SBS presenteerde zij verschillende belspelletjes. In 2007 werd zij uitgenodigd om auditie te doen voor de soap Goede tijden, slechte tijden en bemachtigde de rol van Lorena Gonzales.

Actrice
Daarnaast speelde zij in series als Verliefd op Ibiza. Ook was zij te zien in Draadstaal en verscheen zij in Ik hou van Holland. Ook verscheen zij met een gastrol in De TV Kantine en deed zij mee aan Dancing with the Stars. Sinds 2013 is zij bovendien te zien als presentatrice van Campinglife.

Samen met collega Marly van der Velden is Ravelli bovendien een kleding- en sieradenlijn begonnen.

Wilt u Gigi Ravelli inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gigi Ravelli boeken

Voor prijzen het inhuren van Gigi Ravelli kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gigi Ravelli, sprekersburo Gigi Ravelli, boekingen Gigi Ravelli, boekingskantoor Gigi Ravelli, prijs Gigi Ravelli, Gigi Ravelli boeken, Gigi Ravelli huren, Gigi Ravelli inhuren, Gigi Ravelli kosten