036 848 11 21

Gert Jakobs boeken

Gert Jakobs was gedurende zijn wielerloopbaan een van de meest geliefde superknechten van het peloton. Tegenwoordig is Jakobs veel actief als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij over hard werken, winnen en het najagen van succes. De lessen van Jakobs zij erg interessant voor het bedrijfsleven.

Meesterknecht
Jakobs stond tijdens zijn wielercarrière bekend als meesterknecht. Zo trok hij jarenlang de sprint aan voor zijn ploeggenoot Jean-Paul van Poppel en mede door de inzet van Jakobs wist Erik Breukink in 1990 een derde plaats te behalen in de Tour de France. Zelf deed Jakobs vijf keer mee aan de Tour en hij wist de ronde vier keer uit te rijden.

Door een wisseling in het management van zijn ploeg Festina kwam Jakobs in 1994, ondanks dat hij een mondelinge overeenkomst had, zonder ploeg te zitten en moest hij noodgedwongen zijn carrière beëindigen. Hierdoor kwam de wielrenner in een zwart gat terecht, maar wist hier zelf weer uit te komen.

Sinds 2011 staat Jakobs weer regelmatig in de schijnwerpers door zijn optredens als tafelgast in het programma Tour du Jour. Daarnaast bracht hij in 2012 zijn biografie Meesterknecht uit. Hierin vertelt hij over zijn ervaringen in de wielerwereld en hoe hij is omgegaan met teleurstellingen.

Bedrijfsleven
Daarnaast deelt hij zijn ervaringen in lezingen voor het bedrijfsleven. Als spreker vertelt hij over hard werken en het najagen van succes. Ook legt hij uit waarom de balans in een team moet kloppen en hoe men medewerkers kan motiveren. In zijn lezingen spiegelt Jakobs het bedrijfsleven aan de topsport.

 

Wilt u Gert Jakobs boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gert Jakobs boeken

Voor prijzen het inhuren van Gert Jakobs kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gert Jakobs, sprekersburo Gert Jakobs, boekingen Gert Jakobs, boekingskantoor Gert Jakobs, prijs Gert Jakobs, Gert Jakobs boeken, Gert Jakobs huren, Gert Jakobs inhuren, Gert Jakobs kosten