036 848 11 21

Gerard Spong boeken

Topadvocaat Gerard Spong is bekend van vele spraakmakende strafzaken en zijn optredens op televisie. Met cassatie als zijn specialiteit is hij al meerdere malen uitgeroepen tot beste strafpleiter van Nederland. U kunt de scherpzinnige jurist boeken als spreker.

Strafrecht
Spong werd geboren in Suriname als zoon van een psychiater. Tussen 1976 en 1979 volgde hij een specialistische opleiding in de strafadvocatuur. Door de jaren heen groeide hij uit tot een absolute topadvocaat die de meest controversiële cliënten verdedigde. Zo stond hij onder andere leden van de beruchte Rote Armee Fraktion bij en verdedigde hij ontuchtpleger. Ook verdedigde hij dierenbeschermers die brand hadden gesticht in vleesverwerkende bedrijven. Later was hij de advocaat van de verdachten in de Schiedammer Parkmoord en in de zaak-Jesse Dingemans.

Cassatie
Spong behandelt alle soorten strafzaken, maar is vooral gespecialiseerd in cassatiezaken, die door de Hoge Raad worden behandeld. Ook treedt hij op in uitleveringszaken, Antilliaanse strafzaken en medische tuchtzaken. Spong heeft verklaart iedere verdachte te willen verdedigen, behalve Desi Bouterse.

Verder verzorgt Spong cursussen voor advocaten, leden van de rechterlijke macht en het openbaar ministerie. Ook heeft hij diverse boeken uitgebracht. Zo publiceerde hij in 2013 De Breuk.

Wilt u Gerard Spong boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gerard Spong boeken

Voor prijzen het inhuren van Gerard Spong kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gerard Spong, sprekersburo Gerard Spong, boekingen Gerard Spong, boekingskantoor Gerard Spong, prijs Gerard Spong, Gerard Spong boeken, Gerard Spong huren, Gerard Spong inhuren, Gerard Spong kosten