036 848 11 21

Gerard Ekdom boeken

De gelauwerde discjockey Gerard Ekdom is onder andere bekend als presentator van het programma Arbeidsvitaminen. Daarnaast verschijnt hij ook regelmatig op televisie. Bij Sprekersbureau.com kunt u Gerard Ekdom inhuren als spreker of dagvoorzitter.

3FM
Ekdom begon zijn loopbaan als discjockey bij Radio De Bilt en werkte vervolgens voor Stadsomroep Utrecht en New Dance Radio. In 1998 ging hij vervolgens werken bij 3FM, waar hij een nachtprogramma ging presenteren. Na een jaar werd hij overgeplaatst naar de zondagochtend, waar hij voor de AVRO het programma EKDOM! ging verzorgen. Vervolgens werd hij al snel de vaste presentator van het populaire programma Arbeidsvitaminen.

Sinds 2010 is Ekdom van maandag tot en met donderdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur te horen op 3FM met het programma Effe Ekdom. Samen met Michiel Veenstra presenteert hij daarnaast iedere vrijdagavond het programma Ekstra Weekend. In 2011 won het tweetal de Gouden Radio-Ring voor dit programma. Bovendien werd Ekdom bekroond met een Zilveren Radio-Ster. Deze prijs won hij in 2012 opnieuw.

Televisie
Ekdom is verschijnt daarnaast ook regelmatig op televisie. Zo presenteerde hij in 2011 samen met Art Rooijakkers het programma Fort Boyard. Vanaf 2012 is hij tevens iedere week te zien in het programma Toppop3 en sinds 2013 verzorgt hij tevens de presentatie van het muziekprogramma Join the beat. In 2012 won Ekdom voor zijn televisiewerkzaamheden de Televizier Talent Award.

Wilt u presentator Gerard Ekdom boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gerard Ekdom boeken

Voor prijzen het inhuren van Gerard Ekdom kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gerard Ekdom, sprekersburo Gerard Ekdom, boekingen Gerard Ekdom, boekingskantoor Gerard Ekdom, prijs Gerard Ekdom, Gerard Ekdom boeken, Gerard Ekdom huren, Gerard Ekdom inhuren, Gerard Ekdom kosten