036 848 11 21

Gerard Dielessen boeken

Gerard Dielessen heeft ruime ervaring op het gebied van sport en media. Zo is hij algemeen directeur van sportkoepel NOC*NSF en was hij in het verleden hoofdredacteur van NOS Studio Sport en NOVA.

Als spreker geeft hij inspirerende lezingen over hoe sport de samenleving kan verbeteren. U kunt Gerard Dielessen boeken als spreker of dagvoorzitter. Hij beschikt over uitgebreide kennis van marketing, communicatie en modern leiderschap.

Hoofdredacteur
Dielessen begon in 1976 bij het Utrechts Nieuwsblad en had in de loop der jaren een avontuurlijke en gevarieerde loopbaan. In 1997 werd hij hoofdredacteur van actualiteitenrubriek NOVA, een functie die hij tot 2002 bekleedde. In 2002 en 2003 was hij hoofdredacteur van Studio Sport en hierna werd hij van 2003 tot 2010 algemeen directeur van de NOS.

Sinds 2010 is hij directeur van NOC*NSF. In die hoedanigheid heeft hij als doel (top)sportklimaat in Nederland te bevorderen. Daarnaast is hij veel actief als spreker op congressen en bijeenkomsten. Hij vertelt onder andere over de functie van sport in de maatschappij.

Alpe D’Huzes
In 2011 deed Dielessen mee aan Alpe D’Huzes namens het team Arnhemsmeisje uit zijn woonplaats Arnhem.

Wilt u media- en sportexpert Gerard Dielessen boeken als spreker? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Gerard Dielessen boeken

Voor prijzen het inhuren van Gerard Dielessen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Gerard Dielessen, sprekersburo Gerard Dielessen, boekingen Gerard Dielessen, boekingskantoor Gerard Dielessen, prijs Gerard Dielessen, Gerard Dielessen boeken, Gerard Dielessen huren, Gerard Dielessen inhuren, Gerard Dielessen kosten