036 848 11 21

Geraldine Kemper boeken

Geraldine Kemper inhuren of boeken
Met haar aanstekelijke nieuwsgierigheid, energie en lef om steeds haar eigen grenzen te verleggen, is Geraldine Kemper (1990) een graag geziene tv-persoonlijkheid. Als één van de gezichten van BNN belichaamt ze de nieuwe generatie tv-makers. U kunt haar inhuren of boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator. Gezien haar passie voor muziek is ze ook beschikbaar als VIP DJ voor bedrijfsfeesten.

Van ‘sterretje’ tot ster: Geraldine Kemper
Ze begon als ‘sterretje’. Letterlijk. In 2009 maakte ze tijdens Sterretje Gezocht, een afvalrace op tv waarmee BNN als omroep op zoek ging naar een nieuwe presentatrice, een verpletterende indruk. Ze liet achtduizend deelneemsters achter zich. Haar ster rees vervolgens snel. Ze kreeg een vaste plek bij BNN en is met grote regelmaat op tv te bewonderen. Mede daarom willen steeds meer organisaties haar inhuren als spreker, presentator, of dagvoorzitter.

Na Sterretje Gezocht kreeg ze al snel een rol aangeboden in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze deed het prima als actrice, maar haar hart ging uit naar presenteren. Een programma dat haar op het lijf geschreven leek, was Try Before You Die. Als presentator bewees ze dat geen brug haar te ver ging. Minstens zo spraakmakend waren haar optredens als presentator van Spuiten en Slikken.

Ze speelde een hoofdrol in de BBN-soap Hitsige Hetty, verdiepte zich in de wereld van extreme sporten, nam deel aan Expeditie Robinson en liet zich met regelmaat zien in het dagelijkse BNN-programma De Social Club. Geraldine behoort tot het vaste, avontuurlijke team presentatoren van 3 op Reis. Kenmerken: tomeloze energie, lef, authenticiteit en spontaniteit.

Ook u kunt Geraldine Kemper inhuren als spreker/presentator
Of ze zich nu in de studio, op de rode loper of ergens op een exotische bestemming bevindt, Geraldine lijkt zich overal op haar gemak te voelen. Ze is gemakkelijk in de omgang en oprecht geïnteresseerd in mensen. Dat maakt haar bij uitstek geschikt als spreker, presentator of dagvoorzitter tijdens zakelijke en feestelijke evenementen. U kunt haar boeken voor presentaties op maat die ze vooraf met u bespreekt en doorneemt.

De jonge tv-ster is geboren en getogen in Volendam. Ze beoefent als sinds jaar en dag atletiek en studeerde sport- en marketingmanagement. Ze is camerageniek, maar ook live een echte publiekslieveling dankzij haar naturelle uitstraling. Daarom zijn er steeds meer organisaties die haar inhuren als presentator, dagvoorzitter of spreker. Geraldine is meerdere keren genomineerd voor de Zilveren Televisie-Ster-vrouw.

Contact leggen met Geraldine Kemper
Wilt u voor uw bedrijfsevenement een presentator of dagvoorzitter inhuren of boeken, die vlot spreekt, goed kan interviewen en uw gasten op hun gemak weet te stellen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze spreker en ras-presentatrice. Neem contact op met Sprekersbureau om deze spreker te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Geraldine Kemper boeken

Voor prijzen het inhuren van Geraldine Kemper kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Geraldine Kemper, sprekersburo Geraldine Kemper, boekingen Geraldine Kemper, boekingskantoor Geraldine Kemper, prijs Geraldine Kemper, Geraldine Kemper boeken, Geraldine Kemper huren, Geraldine Kemper inhuren, Geraldine Kemper kosten