036 848 11 21

Georgina Verbaan boeken

Actrice Georgina Verbaan brak door met haar rol in Goede tijden, slechte tijden en speelde sindsdien tal van lichtere en zware rollen op de televisie, het toneel en het witte doek. U kunt Georgina Verbaan inhuren als presentatrice.

Goede tijden, slechte tijden
Al op jonge leeftijd bemachtigde Verbaan kleine rolletjes in series als Consult en Kees & Co. Haar grote doorbraak kwam toen zij de rol van Hedwig Harmsen kreeg in Goede tijden, slechte tijden. Verbaan speelde drie jaar in de populaire soapserie.

In 2000 ging zij op zoek naar nieuwe uitdagingen. De actrice was onder andere te bewonderen in films als Adrenaline, Costa!, Volle maan, Pista, Eric of ’t Klein Insectenboek, Amazones en Joyride.

Ook speelde zij in de tragikomische film De Marathon. Voor haar rol in deze film won Verbaan een Gouden Kalf. Daarnaast was zij te zien in de politieserie Dok12 en de comedy Rauw. Ook schitterde zij in de KRO-serie ’t Schaep met de 5 Pooten.

Toneel
In 2005 maakte Verbaan bovendien haar debuut op het toneel. Dit deed zij in de theaterproductie De Barones. Sinds die tijd staat zij regelmatig op de planken.

Daarnaast zet zij zich met hart en ziel in voor diverse goede doelen. Vooral het welzijn van dieren vindt zij belangrijk.

Wilt u Georgina Verbaan boeken als presentatrice voor uw evenement? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Georgina Verbaan boeken

Voor prijzen het inhuren van Georgina Verbaan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Georgina Verbaan, sprekersburo Georgina Verbaan, boekingen Georgina Verbaan, boekingskantoor Georgina Verbaan, prijs Georgina Verbaan, Georgina Verbaan boeken, Georgina Verbaan huren, Georgina Verbaan inhuren, Georgina Verbaan kosten